OT/ICS Security Specialist - Security

Category: Cyber Security Consulting
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-0844
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Denk jij als een hacker en wil jij deze kennis inzetten om cybercrime te bestrijden? Zie je het ook als jouw taak om deze kennis te delen met jouw vakgenoten?

Wat ga je doen?
Jij voert, veelal samen met een collega, assessments uit op OT/ICS omgevingen en documenteert jouw bevindingen en adviezen in een rapport die jij aan de klant presenteert. Binnen projecten lever jij diensten aan de klant waarmee de veiligheid van de OT/ICS van de klant beter wordt geborgd. Samen met het team kun jij nieuwe diensten op het gebied van OT/ICS Security ontwikkelen en innoveren. Hoewel wij projectgericht werken, kan het ook voorkomen dat jij, zelfstandig of met collega's, gedurende een periode jezelf inzet bij een klant om vanuit de klantomgeving de beveiliging van OT/ICS systemen te verbeteren. Jij deelt de kennis die jij hebt uiteraard met je collega's. Ook presenteer jij over je vakgebied bij klanten en op evenementen/congressen.

Wat breng je mee?
Jij bent van nature nieuwsgierig en kunt goed analyseren. Jij hebt een proactieve houding en bent pragmatisch ingesteld. Daarnaast heb jij:
• Kennis van en ervaring met ICS/OT omgevingen en bij voorkeur kennis van security of tenminste een sterke affiniteit met security;
• Een GICSP certificaat is een pré, maar je kunt deze certificering ook binnen CGI behalen;
• Het schrijven en het maken van een presentatie gaan je goed af.

Waar kom je terecht?
Als OT/ICS (Cyber)Security Specialist word jij onderdeel van CGI's OT Cyber Crime Unit. Wij richten ons vooral op de sectoren Manufacturing, Oil, Utilities en Logistics omdat klanten in deze organisaties gebruik maken van Industrial Control Systems zoals SCADA en PLC apparatuur. Door de introductie van Manufacturing Execution Systems (MES) en de koppeling van OT omgevingen aan kantoornetwerken en het WAN, neemt de kwetsbaarheid van deze netwerken enorm toe. De samenstelling van ons team is divers en dat leidt tot brede en complementaire inzichten. Zo hebben wij niet alleen OT/ICS specialisten aan boord maar ook criminologen en recherchekundigen. Binnen CGI vervult ons team een voortrekkersrol op OT/ICS Security. Dit betekent dat wij niet alleen binnen Nederland maar ook wereldwijd opereren.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Luciën Sikkens via +31 6 1041 5697 of via lucien.sikkens@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via +31 88 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.