Cloud Solution Architect - Banking

Category: Infrastructure
Plaats: Utrecht, Utrecht, Nederland
Position ID: J1119-0861
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ontwikkelingen op het gebied van IT gaan alsmaar sneller. Digitale transformatie en daarbij het migreren – en leveren van diensten uit de cloud is een belangrijk thema waar organisaties zich in toenemende mate mee bezig houden om de positie op de markt te kunnen behouden of verder te versterken. Wil jij hier als Cloud Solution Architect een bijdrage aan leveren?

Wat ga je doen?
Wij bieden je een geweldige kans om als Cloud Solution Architect bij ons aan de slag te gaan, waarbij het continue blijven innoveren van het dienstenportfolio aansluitend op de vraag uit de markt key is. Met dit portfolio onder de arm ondersteunt de architect onze klanten met het maken van de juiste beslissingen door het definieren van cloudstrategieën en -oplossingen en bewaak je uiteindelijk ook dat alles conform alle eisen en wensen geleverd wordt.

Je bent voor onze klanten de ultieme gesprekspartner op het gebied van cloud solution architectuur op verschillende niveau’s en je bent ook in staat om jouw kennis en actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied over te brengen en te delen met jouw CGI collega’s.

Wat breng je mee?
Als Cloud Solution Architect ben je een teamspeler en klantgericht. Je hebt een sterke focus op Cloud technologische ontwikkelingen op de markt en bouwt relaties en onderhoudt deze met klanten en partners. Je bent in staat jouw omgeving te adviseren richting de optimale oplossing op basis van het gevraagde en daar draagvlak voor te creëren. Je kent de inhoud goed en bent in staat om ook een inhoudelijke bijdrage te leveren aan projecten bij het opzetten van platformen, en bent bekend met de Agile manier van werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
• Aantoonbare, relevante werkervaring in een soortgelijke functie en omgeving(en)
• Meerdere relevante Microsoft-, Amazon certificeringen is een pré

Waar kom je terecht?
De bancaire markt verandert in snel tempo. Daar waar de markt vroeger tot een select aantal banken toebehoorde is het speelveld nu veel meer open. Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen. Daarom is de bancaire sector ‘the place to be’ voor elke ambitieuze en betrokken ICT’er die wil werken met de nieuwste technieken. CGI bedient de top van het Nederlandse bankwezen. Samen met meer dan 16.000 ervaren professionals wereldwijd bieden wij de banken en financiële dienstverleners een breed portfolio aan services en oplossingen: van consultancy en systeemintegratie tot applicatiemanagement en IT- en business process outsourcing


We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to be part of something amazing?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Ruben Woudsma via ruben.woudsma@cgi.com of +31 6 1019 2373.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.