OpenShift Specialist - Digitale Overheid

Category: Development/Engineering
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-0864
Type dienstverband: Full Time
jobimage

Position Description

Wil jij als OpenShift Specialist bij CGI een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de digitale overheid en de maatschappelijke vraagstukken waar we met elkaar voor staan?
Bel of Whatsapp met Mark Hartman via 06 29070400!

Wat ga je doen?
Als OpenShift Specialist help je onze klanten en hun medewerkers bij het implementeren van DevOps en CI/CD. Daarnaast adviseer en ondersteun je collega software developers bij het migreren van applicaties naar het container-platform.

Hoe? Het opzetten van en het geven van advies over de inrichting en schaling van   OpenShift omgevingen.
Waarom? Om met jouw code het verschil te maken in het hart van de digitale overheid in   Nederland.
Waar? Bij CGI in Rotterdam, dé IT-specialist op het gebied van digitale overheid.
Met wie? Met een DevOps team van tussen de 3 en 9 professionals.

“Als Java Developer werk je in een hecht team van gedreven professionals, we werken met de nieuwste frameworks en tools. En je kennis, gebruik je meteen in projecten mét maatschappelijke relevantie. Dat is inspirerend en gaaf!"

- Marc ter Braak – Java Solution Architect -


Wat breng je mee?
Je weet situaties snel in te schatten en dit proactief op te lossen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent organisatorisch sterk. Je hebt ervaring met het werken in een (scaled) Agile of DevOps-werkomgeving. Ook heb je oog voor detail en ben je een echte teamspeler die graag resultaten behaalt samen met het team.
Daarnaast heb jij:

• Afgeronde opleiding op hbo of wo niveau in de richting van IT
• Relevante opleidingen en/ of certificering op het gebied van Redhat OpenShift
• Ruime ervaring in een soortgelijke functie, waarbij je ook teamgenoten hebt gecoacht
• Kennis van en ervaring met de volgende technologieën: OpenShift, Kubernetes, Docker,   Windows, Linux/RHEL, Jenkins, Maven, Ansible, GIT, Oracle, SQL Server, Weblogic,   JBoss.

Je bent een specialist met een ‘hands on’ mentaliteit, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Natuurlijk beschik je over sterke analytische vaardigheden en kun je overeind blijven in een hectische en veranderlijke omgeving. Je hebt ervaring met Agile/ Scrum werken.

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

“Wij willen het beste uit jou halen!
Are you ready to Be part of our story?"


Waar kom je terecht?
CGI is één van de 5 grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld. IT raakt alles. CGI is misschien soms onzichtbaar, maar altijd aanwezig. In jouw rol werk je bij ons aan projecten die invloed hebben op het dagelijkse leven van miljoenen mensen in Nederland. Onze overheidsklanten hebben elk te maken met hun eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de burgers en bedrijven verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten transformeren. Vanuit de unit Government Digital Services helpen wij ze om deze transitie te versnellen, dit doen wij vanuit ons Expert Center Government in Rotterdam en op locatie van onze klanten in de Randstad.

Word jij mijn nieuwe collega?
Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over onze organsisatie en jouw rol daarin? Bel of Whatsapp met Mark Hartman via 06 29070400.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel of Whatsapp met recruiter Chris Nikijuluw via 06-20451105.

Meer weten over onze projecten binnen de Overheid? Lees hier meer over op https://www.cginederland.nl/nl/overheid