Chief Operational Security Officer (COSO) - Security

Category: Cyber Security Consulting
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-1146
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Kun jij organisaties helpen om een goed governance model in te richten op het gebied van OT security? Kom dan bij CGI en geef invulling aan de nieuwe rol van Chief Operational Security Officer!

Wat ga je doen?
De rol van Chief Operational Security Officer (COSO) is nieuw in de markt en in deze rol werk je naast en samen met de Chief Information Security Officer (CISO). Veel organisaties waarin OT een cruciale rol speelt hebben moeite om (Cyber) security op het OT vlak in te vullen. De CISO en IT (security) organisatie beperken hun blikveld vaak tot het scheidingsvlak van IT en OT. Binnen OT omgevingen is de kennis van Cybersecurity op een te laag niveau terwijl aandacht en maatregelen voor safety vaak uitstekend zijn ingevuld. Als Chief Operational Security Officer (COSO) ga jij organisaties helpen om een goed governance model in te richten op het gebied van OT security. Jij adviseert onze klanten, neemt een leidende rol in OT security assessments, borgt de implementatie van adviezen en mitigerende maatregelen en zet je in om OT security op het gewenste volwassenheidsniveau te brengen. Als COSO vinden wij het tevens belangrijk dat jij jouw kennis en ervaring deelt met het team, CGI onderdelen en met klanten bijvoorbeeld door middel van presentaties op o.a. seminars.

Wat breng je mee?
Jij bent nieuwsgierig van aard en hebt een sterke affiniteit met de technologie die gebruikt wordt binnen OT/ICS omgevingen. Basiskennis van de werking van bijvoorbeeld een firewall is essentieel. Jij bent pro actief, leergierig en houdt alles scherp in de gaten. Je werkt graag samen in een team maar kan daarnaast ook prima zelfstandig werken. Daarnaast heb jij een HBO denk- en werkniveau.

Waar kom je terecht?
Als Chief Operational Security Officer word jij onderdeel van het OT-Cyber Crime team van CGI. Je komt daarbij in een team met een grote diversiteit aan specialismen die elkaar aanvullen. Zo bieden wij onze klanten een breder perspectief op OT security dan dat zij tot op heden gewend zijn. Onze collega’s hebben een achtergrond in security, OT, architectuur, criminologie en investigations. Ons team opereert primair vanuit onze kantoren te Amstelveen en Rotterdam en zet zich in voor onze klanten door geheel Nederland. Ook bedienen wij multinationals en zetten we onze expertise in het buitenland. Voor de functie is dit geen vereiste maar wellicht een mooie bijkomstigheid.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Luciën Sikkens via +31 6 1041 5697 of via lucien.sikkens@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.