Cloud Solution Architect - Aviation

Category: Infrastructure
Plaats: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1119-1166
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ontwikkelingen op het gebied van IT gaan alsmaar sneller. Digitale transformatie en daarbij het migreren en leveren van diensten uit de Cloud is een belangrijk thema waar organisaties zich in toenemende mate mee bezig houden om de positie op de markt te kunnen behouden of verder te versterken. Wil jij hier als Cloud Solution Architect een bijdrage aan leveren?

Wat ga je doen?
Wij bieden je een geweldige kans om als Cloud Solution Architect bij ons aan de slag te gaan, waarbij het continue blijven innoveren van het dienstenportfolio aansluitend op de vraag uit de markt key is. Met dit portfolio onder de arm ondersteunt de architect onze klanten met het maken van de juiste beslissingen door het definiëren van cloudstrategieën en -oplossingen en bewaak je uiteindelijk ook dat alles conform alle eisen en wensen geleverd wordt.
Je bent voor onze klanten de ultieme gesprekspartner op het gebied van Cloud Solution Architectuur op verschillende niveau’s en je bent ook in staat om jouw kennis en actuele ontwikkelingen op jouw vakgebied over te brengen en te delen met jouw CGI collega’s.

Wat breng je mee?
Als Cloud Solution Architect ben je een teamspeler en klantgericht. Je hebt een sterke focus op Cloud technologische ontwikkelingen op de markt en bouwt relaties en onderhoudt deze met klanten en partners. Je bent in staat jouw omgeving te adviseren richting de optimale oplossing op basis van het gevraagde en daar draagvlak voor te creëren. Je kent de inhoud goed en bent in staat om ook een inhoudelijke bijdrage te leveren aan projecten bij het opzetten van platformen. En je bent bekend met de Agile manier van werken. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
• Aantoonbare, relevante werkervaring in een soortgelijke functie en omgeving(en);
• Meerdere relevante Microsoft-, Amazon certificeringen is een pré.

Waar kom je terecht?
Als Cloud Solution Architect kom je te werken voor de unit Aviation binnen de sector Transport & Logistics. De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van bedrijven allemaal met elkaar verbonden zijn. De digitalisering van onze klanten in het luchtvaart domein is ons werk. CGI helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in team verband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Willem-Jan de Jong (Director Consulting Services) via (06) 1164 9808 of via willemjan.de.jong@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl