Director Consulting Services Data Analytics / AI - Emerging Technologies

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-1188
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Heb jij een sterke affiniteit met Artifical Intelligence en een stevig netwerk? Weet jij samen met onze experts een vertaalslag te maken van business uitdagingen van onze klanten naar intelligente oplossingen in een uitdagende markt?

Wat ga je doen?
De Director Consulting Services (DCS) is verantwoordelijk voor de consultants, business development en delivery van advanced analytics projecten en opdrachten. Je bent een ondernemende leider die de marktpositie van CGI weet te ontwikkelen en weet dat dit alleen bereikt kan worden door geïnspireerde en betrokken professionals. Je weet je aandacht te balanceren tussen aandacht voor resultaten, betrokkenheid en kwaliteit. Je bent toegankelijk en staat open voor tegenspraak en ideeën. Je bent een ‘trusted partner’ voor onze klanten tot op C-Level en werkt met jouw team aan het verbeteren van de strategische positie van CGI.
De DCS geeft leiding aan een team van ongeveer 15 consultants. Je bent onderdeel van het management team, dat is samengesteld uit collega DCS’en en thought leaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Director Emerging Technologies die eindverantwoordelijk is voor de afdeling.

Wat breng je mee?
Van de DCS wordt verwacht dat deze sterke managementkwaliteiten weet te combineren met goede kennis van Artificial Intelligence en marktontwikkelingen. Met de nodige ervaring als consultant in een corporate organisatie en een relevant netwerk weet jij op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kan maken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je de anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen.
Daarnaast heb je heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• Minimaal 5 jaar werkervaring in commerciële of operationele management/projectleider functies in business en IT oplossingen;
• Aantoonbare ervaring met projecten waarbij Artificial Intelligence is toegepast.

Waar kom je terecht?
De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van bedrijven allemaal met elkaar verbonden zijn. De digitale transformatie van onze klanten is ons werk. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale (lucht)havens, de fabrieken en voor netwerken van energie, water en infrastructuur. Emerging Technologies draagt zorg voor de emerging technologies die nodig zijn voor deze slimme oplossingen.
De afdeling Emerging Technologies is een unit binnen CGI met jonge, enthousiaste en hoogopgeleide mensen. Er wordt veel in teamverband gewerkt en samen gecreëerd. De dienstverlening van Emerging Technologies wordt aan alle marktsectoren van CGI geleverd waardoor je in staat bent om binnen veel verschillende omgevingen ervaringen op te doen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd om je collega's ook buiten het werkveld goed te leren kennen. Een voorbeeld is de TGI Friday op de 1e vrijdag van de maand waarin er binnen Emerging Technologies mini hackathons gedaan worden met demo's en een borrel aan het einde van de dag.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Marieke de Bie via (06) 5159 0645 of via marieke.de.bie@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.