Ervaren Data Engineer Advanced Analytics - Emerging Technologies

Category: Analytics and Emerging Digital Technologies
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-1320
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Zie jij elk klein detail in data en kun je mensen inspireren om jouw visie te delen? Breng jouw talent naar CGI en help ons om IT-projecten te leveren die het dagelijkse leven voor iedereen vereenvoudigen!

Wat ga je doen?
Als Ervaren Data Engineer ga jij in ons team verder bouwen aan de ontwikkeling en het onderhoud van dataplatforms en werk jij mee aan het uitvoeren van de architectuur van nieuwe projecten. Grote hoeveelheden data vanuit verschillende bronnen en in verschillende formaten bewerk jij tot bruikbare datasets voor geavanceerde data analyse en visualisatie.
Zo zetten we GPS spoor data in voor slimmere mobiliteit, logging data van consumentenapparatuur om slimmere marketing en support in te richten. We vertalen videobeeld in betere veiligheidssystemen. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van projecten waar wij mee bezig zijn. Door de kennis en ervaring die jij meeneemt als Data Engineer vervul jij een trekkende rol in het team en help jij collega’s om verder te groeien. Jij bent graag bezig met complexe problemen waarbij jij jouw sterke analytische vaardigheden inzet.

Wat breng je mee?
Innovatie is jouw drijfveer. Jij bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast ben jij actief in het delen en ontwikkelen van jouw kennis binnen je vakgebied. Verder heb je ook:
• Een afgeronde WO of HBO opleiding met een specialisatie in Software Engineering;
• Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Data Engineer in een commerciële omgeving;
• Aantoonbare ervaring en actuele kennis van software engineering skills, van belangrijke data management en extractie tools en van gangbare Data Lake, Date Warehouse en Data Management patronen, methodieken en technieken;
• Aantoonbare kennis en ervaring met Big Data-concepten en technologieën zoals Hadoop, Spark, Kafka, NiFi, NoSQL, SAS, Azure/AWS/Google data diensten;
• Affiniteit met parallelle processing;
• Kennis op het gebied van Agile werkmethoden.

Waar kom je terecht?
Als Data Engineer ga jij werken in het Advanced Analytics team van Emerging Technologies. CGI’s business unit Emerging Technologies is een incubator, een snelkookpan waarin nieuwe technologieën en creatieve ideeën in korte tijd van concept tot realisatie kunnen komen.
Onze aanjagers van innovatie zijn jonge talenten, die graag experimenteren met ideeën en samenwerken met gelijkgestemden uit hun eigen netwerk. Je maakt deel uit van een team dat bestaat uit data engineers, data scientists en architecten. Wij zijn een ideale combinatie van enthousiaste young professionals en inspirerende experts met een mix aan ervaring. Wij houden ons bezig met alles wat hip en happening is op het gebied van Advanced Analytics en doen dat in nauwe samenwerking met alle business units van CGI in Nederland.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rutger Geelen via (06) 4300 0743 of via rutger.l.geelen@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.