Ervaren Data Scientist Advanced Analytics - Emerging Technologies

Category: Analytics and Emerging Digital Technologies
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-1325
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Heb jij een passie voor data en innovatie en ben jij een echte expert op het gebied van Advanced Analytics? Heb jij een scherp oog voor vakmanschap en kwaliteit?

Wat ga je doen?
Als Ervaren Data Scientist ben jij een expert met ruime ervaring in Advanced Analytics. Door de kennis en ervaring die jij meeneemt kan jij een trekkende rol in het team vervullen en help jij collega’s om verder te groeien als Data Scientist. Jij durft de lat voor jezelf hoog te leggen en bent graag bezig met complexe problemen waarbij een beroep wordt gedaan op jouw analytische vaardigheden.
We ontwikkelen slimme algoritmiek waarmee we complexe verkeersstromen in kaart brengen. We maken modellen die bepalen hoe groot de kans is dat iemand thuis is als de bezorgdienst een pakketje komt bezorgen. Ook hebben we een methode ontwikkeld om reizigers op luchthavens te koppelen aan hun bagage door gebruik te maken van image recognition technieken. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden die goed aangeven met wat voor soort projecten jij je als Data Scientist bezig zal gaan houden.

Wat breng je mee?
Je hebt een passie voor data en innovatie. Je bent van nature nieuwsgierig, proactief en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast ben je actief in het delen en ontwikkelen van jouw kennis binnen je vakgebied en bezit jij aantoonbare consultancy vaardigheden.
Verder heb jij:
• Een afgeronde WO of HBO opleiding met een sterke statistiek component, zoals (toegepaste) wiskunde, technische natuurkunde, econometrie of data science;
• Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Data Scientist in een commerciële omgeving;
• Ruime kennis en ervaring met het gebruik van advanced analytics, big data, machine learning, deep learning;
• Ruime kennis en ervaring met Big Data-concepten en technologieën zoals Hadoop, MapReduce, SAS, R en/of Python;
• Brede kennis van en ervaring met data(base)management, datawarehousing en data-integratieprocessen, zowel functioneel als technisch;
• Kennis op het gebied van Agile werkmethoden.

Waar kom je terecht?
Jij gaat werken in het Advanced Analytics team van Emerging Technologies. CGI’s business unit Emerging Technologies is een incubator, een snelkookpan waarin nieuwe technologieën en creatieve ideeën in korte tijd van concept tot realisatie kunnen komen. Onze aanjagers van innovatie zijn jonge talenten, die graag experimenteren met ideeën en samenwerken met gelijkgestemden uit hun eigen netwerk. Anderen zijn niet jouw concurrenten, maar onderdeel van de oplossing die we zoeken. Je maakt deel uit van een team dat bestaat uit data engineers, data scientists en architecten. Wij zijn een ideale combinatie van enthousiaste young professionals en inspirerende experts met een mix aan ervaring. Wij houden ons bezig met alles wat hip en happening is op het gebied van Advanced Analytics en doen dat in nauwe samenwerking met alle business units van CGI in Nederland.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rutger Geelen via (06) 4300 0743 of via rutger.l.geelen@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.