Business Analist - Smart Logistics

Category: Business Analysis (functional and technical)
Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1119-1423
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij als Business Analist de ontwikkelingen in mobiliteit verbeteren en de behoeften van de Business vertalen naar bruikbare innovatieve oplossingen?

Wat ga je doen?
Als Business Analist realiseer je de vertaling van de informatiebehoefte binnen de branche naar bruikbare oplossingen. Je realiseert de doelstellingen van onze klant door de uitvoering van analyse en ontwerp. Je vertaalt de behoefte van de Business naar oplossingen die gelijk inspringen op de continue dagelijkse verandering. Je achterhaalt de eisen en wensen van de klant en stelt op een gestructureerde wijze de specificaties op die je kunt uitleggen aan het management team. Hierbij denk je mee over de grenzen van je eigen functie. Je communiceert met belanghebbenden en adviseert over de gevolgen van hun eisen en wensen. Je maakt hierbij gebruik van procesmodellen, use cases, user stories, gegevensmodellen en gebruikershandleidingen.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met Mobiliteit te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Je bent positief kritisch en communicatief sterk. Daarnaast heb je een proactieve houding en behaal je graag resultaten. Je hebt ervaring in het definiëren van requirements en Data- en Procesmodelleren in een Agile omgeving. Je hebt kennis van Business Process Model & Notation (BPMN).

Waar kom je terecht?
Als 'Business Analist - Smart Logistics' kom je te werken voor onze sector Transport & Logistics. De wereld van mobiliteit en logistiek staat voor grootscheepse veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan on-demand business modellen, vraagsturing, de impact van autonoom vervoer, de verdergaande urbanisatie en uitdagingen rondom home delivery.
Het is niet langer hetzelfde nét wat efficiënter doen; nieuwe concepten worden ontwikkeld waarbij slimme IT de enabler is. De toekomst van mobiliteit en logistiek begint vandaag.
CGI helpt Nederland voorop te gaan in de concurrentiestrijd en in te spelen op de gedigitaliseerde samenleving waarbij iedereen en alles ‘connected’ is. En waar mensen snel en veilig kunnen reizen en transport en logistiek (kosten-)efficiënt en betrouwbaar zijn geregeld. Duurzaam, rekening houdend met onze begrensde infrastructuur en over alle modaliteiten heen: de weg, het water, het spoor en in de lucht. CGI gelooft dat dit alleen mogelijk is wanneer wij vergaand samenwerken met klanten, partners en kennisinstituten (binnen en tussen de verschillende modaliteiten). CGI noemt dit Move Smarter!
Onze sector Transport & Logistics is een leuke en interessante omgeving om te werken door de diversiteit aan opdrachtgevers, de diversiteit aan opdrachten en de diversiteit aan expertise en members!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Maarten van der Poel (Director Consulting Services) via (+31) 6 5113 2051 of via maarten.vander.poel@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.