Senior IT Risk Consultant - Aviation

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1119-1437
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij de multidisciplinaire (senior) IT Risk Consultant die raad weet met de IT risico’s en de beveiliging en effectiviteit van de IT-systemen en –processen bij onze klanten?

Wat ga je doen?
Je hebt de mogelijkheid om in de keuken te kijken bij organisaties voornamelijk binnen de luchtvaartsector van Nederland. Je doet hiermee uitgebreide kennis op van de bedrijfsprocessen en ingezette informatietechnologieën. Je bent dus ook continu bezig met je eigen ontwikkeling. In je rol als consultant kom je voor vraagstukken te staan die door luchtvaartmaatschappijen aan CGI zijn gevraagd. Dit betekent dat je met jouw team en manager verantwoordelijkheid krijgt om dit van start tot einde met succes af te ronden. De uitdaging voor jou als professional is te werken aan uiteenlopende projecten waarbij je de vertaling maakt van risk en compliance gerelateerde vraagstukken naar IT en processen.
Als IT Risk Consultant ben je een belangrijke schakel tussen de wensen van de klant en de oplossingen die wij bieden. Als ervaren adviseur en specialist heb je kennis over IT risico management, het vertalen van IT risico’s naar bedrijfsrisico’s en in staat om te adviseren wat en hoe onze klanten hier het beste mee om kunnen gaan. Het analyseren en beoordelen van bedrijfsprocessen en daarbij relevante IT-systemen is voor jou gesneden koek. Vanuit jouw senior rol is jouw enthousiasme om samen met jouw collega’s belangrijke ontwikkelingen bij de klant te identificeren en met vernieuwende en innovatieve ideeën te komen, waarbij je rekening houdt met de IT risico’s die hiermee gemoeid zijn. Het sparren met de business, maar ook architecten, ontwikkelaars, testers en operationele beheerders staat jou op het lijf geschreven, want je kunt de vertaling maken van vraagstukken uit de business naar technische oplossingen.

Wat breng je mee?
Je bent daadkrachtig, doortastend en met een goed besef dat het belang van de klant altijd op de eerste plaats komt. Je bent sociaal, communicatief sterk en motiveert anderen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Daarnaast heb je:
• Minimaal HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 3-5 jaar aantoonbare werkervaring binnen de IT consultancy;
• Een proactieve, leergierige en flexibele werkhouding;
• Beschikking over een kritisch en verantwoordelijk vermogen;
• Gemakkelijke omgang binnen teamverband;
• Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
• Begrip van Agile DevOps en aantoonbare toegepaste ervaring hiermee;
• Relevante ervaring en of certificering in minimaal 2 van de volgende onderwerpen: Cybersecurity, IT risk management, IT auditing, Cloud Computing, Test Automation, Platforms of Server Virtualisatie.

Waar kom je terecht?
Als IT Risk Consultant kom je te werken in de unit Aviation in de sector Transport & Logistics. De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van bedrijven allemaal met elkaar verbonden zijn. De digitalisering van onze klanten in het luchtvaart domein is ons werk. CGI helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en luchtverkeersleiding succesvol te zijn in team verband en zelfstandig. CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot. Beveiligingsvraagstukken met Smart Camera’s en state-of-the-art Security Operating Centers voor de Cybercrime zijn oplossingen waardoor de reizen van de klant van onze klanten veilig en comfortabel verlopen. De werkzaamheden vinden primair op locatie bij de klant plaats.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Dynamic?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Rik Glansbeek (Director Consulting Services) via (06) 1535 6006 of via rik.glansbeek@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Saira Khan via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl