Senior Cyber Security Consultant

Category: Cyber Security Consulting
Plaats: Randstad, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1218-1792
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Ben jij in staat complexe, missie kritieke systeemlandschappen te doorgronden en de gaten in de beveiliging te identificeren? Wil je meewerken aan de veiligheid en weerbaarheid van de digitale wereld?

Wat ga je doen
Als Senior Cybersecurity specialist ben jij werkzaam binnen de dynamische omgeving van de missiekritieke infrastructuur van Nederland. Jij voert gesprekken met onze klanten waarbij je in staat bent processen te doorgronden en de impact van cyber risico's te bepalen. Samen met onze consultants en onze klanten dicht jij de gaten en verhoog jij de weerbaarheid tegen cyber incidenten. Een werkveld waar jij echt een bijdrage levert aan de veiligheid van Nederland.

Wat breng je mee
Jij bent nieuwsgierig van aard en hebt passie voor alles wat met IT/Cyber security te maken heeft. Jij gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out of the box oplossingen. Daarnaast heb jij een proactieve houding en behaal je graag resultaten. Jij hebt:
• minimaal een HBO werk en denkniveau met een sterke ICT component;
• minimaal 5 jaar ervaring op het vlak van cybersecurity;
• Aanvullende certificeringen gerelateerd aan cyber security zijn een pré.

Waar kom je terecht
Als Cybersecurity specialist kom jij te werken binnen de sector Transport, Post en Logistiek. Wij zijn voor deze sector op zoek naar consultants die het leuk vinden cybersecurity te zien in het licht van bruggen, sluizen, tunnels, vliegtuigen, treinen, etc. Goede beveiliging is hier key! Bij ons kan jij jezelf in de praktijk verder ontwikkelen op grootschalige projecten en aan jouw theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende Cybersecurity community een kennisgroep binnen CGI. Naast ons werk bij de klant komen we samen om te sparren over innovaties en organiseren we avonden waarin we bijvoorbeeld samen hacken of een nieuwe technologie helemaal uitpluizen.

We willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Tiziano Quintarelli (Director Consulting Services) via 06 22528845 of tiziano.quintarelli@cgi.com of Ad Buckens (Subject Matter Expert Cyber Security) via 06 10560988 of ad.buckens@cgi.com. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Solliciteren op de functie van Senior Cyber Security Consultant
Are you ready to be part of something meaningful? Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.