Ervaren Software Engineer (MES Service Consultant) - Zuid-Nederland

Category: Development/Engineering
Plaats: Maastricht, Limburg, Nederland
Position ID: J1219-0106
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij werken graag op de rand van technische mogelijkheden? Zorg jij ervoor dat nieuw gebouwde productiesystemen functioneel zijn en zonder verstoringen blijven werken?

Wat ga je doen?
Met je allround technische achtergrond in IT maak je deel uit van een team dat 24/7 bereikbaar is voor het remote servicen van hun productiesystemen die eerder door hetzelfde team zijn gebouwd en geïmplementeerd.
De service bevat diverse aspecten van het oplossen van storingen, uitvoeren van wijzigingen en uitbreidingen tot het periodiek monitoren van de systemen. Je hebt hierbij veel contact met klanten in binnen- en buitenland en bent echt een vraagbaak voor hen. Als je voldoende bent ingewerkt ga je bij toerbeurt meedraaien in de 24/7 stand-by dienst waar ook een leuke extra vergoeding tegenover staat.

Wat breng je mee?
Je hebt een grote affiniteit met productieomgevingen. Je bent klantgericht, resultaatgericht en analytisch ingesteld. Je bent communicatief vaardig en hebt de nodige overtuigingskracht. Ook heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterke ICT component;
• Brede algemene IT kennis van netwerken, databases en software ontwikkeling;
• Kennis van Aspentech, Wonderware, OSIsoft PI of evt. ander MES pakket is een pré;
• Enige ervaring met .NET.

Waar kom je terecht?
Als Ervaren Software Engineer kom je te werken voor de unit Manufacturing Centre Of Excellence.
CGI heeft een jarenlange relatie met een aantal grote productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder Chemicals, Life Sciences, Food & Feed en High Tech.
Voor deze klanten bouwen en beheren wij hun MES/MOMS (Manufacuring Execution Systems/Manufacturing Operations Management System) systemen in binnen- en buitenland. Het is een hecht team dat grotendeels vanuit ons kantoor in Arnhem en Maastricht werkzaam is. Af en toe een korte trip naar het buitenland hoort tot de mogelijkheden, maar het meeste kunnen we remote vanuit kantoor afhandelen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Goos Kant via
06 2230 6576 of via goos.kant@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Alex Lute via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.