MES OSIsoft PI Consultant - Zuid-Nederland

Category: Development/Engineering
Plaats: Maastricht, Limburg, Nederland
Position ID: J1219-0114
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wil jij innovatieve projecten doen op het vlak van de Digital Transformation bij onze klanten binnen het manufacturing domein?

Wat ga je doen?
Als MES/OSIsoft PI Consultant werk je, meestal in teamverband, samen met ruim 80 Manufacturing IT-collega’s uit Nederland aan uiteenlopende projecten. Dat kan zowel op onze vestigingen zijn als op locatie bij de klant. Je levert een belangrijke bijdrage het gehele ontwikkelproces, van het verzamelen van requirements tot het ontwikkelen, testen en ondersteunen van systemen wereldwijd. Analytics, IoT en Predictive Maintencance zijn zaken waar je regelmatig aan werkt. Door de variëteit aan klanten en projecten is er alle ruimte om je te ontwikkelen op het technische, functionele en persoonlijke vlak.

Wat breng je mee?
Je bent sociaal, communicatief sterk en weet klanten gemakkelijk voor je ideeën te winnen. Je bent klantgericht, proactief en behaalt graag resultaat samen met je team. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld informatica of een industrie gerelateerde opleiding met een sterke IT-component;
• Ervaring op het gebied van applicatieontwikkeling en -implementatie;
• Ervaring met MES implementaties, bij voorkeur met OSIsoft PI;
• Ervaring met programmeer tools als C#, ASP, .NET en met databases als MS SQL;
• Bij voorkeur ook ervaring met Agile en Scrum.

Waar kom je terecht?
Als MES/OSIsoft PI Consultant kom je te werken voor de unit Manufacturing Centre of Excellence. CGI heeft een jarenlange relatie met een aantal grote productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder Chemicals, Life Sciences, Food & Feed en High Tech. Voor deze klanten bouwen en beheren wij hun MES/MOMS (Manufacuring Execution Systems/Manufacturing Operations Management System) systemen in binnen- en buitenland. Recente ontwikkelingen met betrekking tot Industry 4.0 en Smart Manufacturing bieden uitdagende mogelijkheden om onze klanten te helpen hun prestaties verder te verbeteren. We zetten daarbij technologieën als Internet of Things en Big Data analytics in samenwerking met MES-applicaties als bijvoorbeeld: OSIsoft PI, Aspentech of Wonderware.
Je komt te werken in een hecht team dat grotendeels vanuit ons kantoor in Arnhem en Maastricht werkzaam is. Af en toe een korte trip naar het buitenland hoort tot de mogelijkheden, maar het meeste kunnen we remote vanuit kantoor afhandelen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Global?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Goos Kant via
06 2230 6576 of via goos.kant@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Alex Lute via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.