Business Consultant Digital Transformation - Zuid-Nederland

Category: Business Analysis (functional and technical)
Plaats: Maastricht, Limburg, Nederland
Position ID: J1219-0119
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Word jij enthousiast als het gaat over het ontwerpen en implementeren van innovatieve oplossingen op het gebied van Artificial Intelligence, Advanced Analytics of Robotics Process Automation (RPA)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Business Consultant Digital Transformation help je onze klanten met het krijgen van inzicht in hun verbeterpotentieel en je zet dit om in concrete verbeterplannen. Je analyseert problemen en bedreigingen en genereert op basis hiervan oplossingen en alternatieven. Daarbij creëer je draagvlak voor de verandering. Binnen de unit ben je het aanspreekpunt voor Digital Transformation proposities en topics.
Je vormt onderdeel van een breed team aan business consultants op o.a. de volgende topics: Artificial Intelligence, Advanced analytics, en Robotics Process Automation. Als teamspeler neem je de anderen mee in jouw plannen en trajecten.

Wat breng je mee?
Je bent van nature nieuwsgierig en hebt een proactieve houding. Je bent sociaal, communicatief vaardig en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Je bent klantgericht en een echte teamspeler die graag resultaat behaalt samen met het team. Daarnaast heb je:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• Minimaal 3 jaar kennis en ervaring rondom Digital Transformation en change management;
• Ruime ervaring in en kennis van financiële en manufacturing processen;
• Ruime ervaring met het implementeren van continu verbeterprogramma’s (bv. WCOM, TPM, Lean, Six Sigma, Kaizen, etc).

Waar kom je terecht?
Als Business Consultant Digital Transformation kom je terecht bij een van onze units Insurance Life CoE of bij onze Manufacturing CoE. Om concurrerend te blijven moeten wensen, behoeften en producten sneller ingevuld en op de markt gebracht kunnen worden.
CGI bedient alle naast grote Nederlandse Pensioenuitvoerders, Pensioenverzekeraars en Pensioenfondsen ook toonaangevende industriële klanten in het Zuiden van het land. Wij helpen hen programma’s en processen in lijn te brengen met de eisen van deze tijd. Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen!

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Meaningful?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Kevin van den Berg via 06 8314 8976 of via kevin.van.den.berg@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Alex Lute via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.