Director Consulting Expert - Digital Factory

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Arnhem, Gelderland, Nederland
Position ID: J1219-0126
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Heb jij de nodige ervaring binnen het Manufacturing domein en weet jij wat er nodig is om een sterke relatie op te bouwen met onze klanten? Wil jij jezelf blijven verbeteren en bijdragen aan het zichtbaar maken van onze producten en diensten?

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Expert (DCE) ben jij voor onze klanten een ‘trusted advisor’. Jij ontwikkelt sterke klantrelaties en bouwt deze uit om de CGI expertise verder zichtbaar te maken. Jij geeft dit vorm vanuit betaalde opdrachten bij onze klanten. Jij verzorgt content marketing (publicaties, white papers, blogs, etc.) en vertegenwoordigt CGI op fora en stuurt actief innovatie initiatieven aan. Met jouw visie op de belangrijkste thema’s op het gebied van Manufacturing Operations Management, de relatie naar IT oplossingen, Industry 4.0, Advanced Analytics, Artifical Intelligence, etc. weet jij de dienstverlening van CGI te koppelen aan de bijbehorende IT vraagstukken. Jij deelt jouw kennis van de industrie actief met collega’s. Binnen de unit ben jij verantwoordelijk voor de initiatie, planning en realisatie van thought leadership, voornamelijk in de vorm van concept en propositie ontwikkeling. Jij bent onderdeel van het Management Team van de unit.

Wat breng je mee?
De food, nutrition, beverage en/of feed industrie is voor jouw geen onbekende. Jij volgt de ontwikkelingen binnen het domein Manufacturing op de voet en bent een vooruitstrevende innovator. Jij gaat op je doel af en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Verder heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• 10 tot 15 jaar kennis en ervaring binnen het Manufacturing domein met business en IT oplossingen;
• Ervaring als (intern) consultant rondom digitale transformaties;
• Ruime ervaring met het ontwikkelen van concepten en/of proposities op het gebied van digitalisering in het Manufacturing domein;
• Ruime ervaring met het initiëren van innovatie in het Manufacturing domein.

Waar kom je terecht?
Als DCE kom je te werken voor de unit Manufacturing Centre Of Excellence. Als productiebedrijven in het huidige economische klimaat succesvol willen opereren, zullen ze hun bedrijfsvoering moeten transformeren. Bedrijven moeten zich ontwikkelen tot digitale ondernemingen. Onder het motto “Produce Smarter" richt de CGI manufacturing unit zich op deze digitale transformatie. We helpen productiebedrijven bij het vertalen van hun ambitie naar concrete doelstellingen voor productieafdelingen. We beschikken over specifieke IT modernization en innovatieve Manufacturing-oplossingen gericht op o.a. duurzaamheid en bedrijfsgroei. We werken al meer dan 40 jaar voor grote internationale productiebedrijven in verschillende sectoren, waaronder chemicals, life sciences en food & feed. Zo is CGI in staat om op alle niveaus bij een opdrachtgever de juiste aansluiting te vinden en zo een brug te slaan tussen de topfloor en shopfloor, ofwel B2M (Business to Manufacturing).

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something Rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Jos Mulder via 06 2564 2581 of via jos.mulder@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Alex Lute via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.