Software Engineer Java - Defensie unit

Category: Development/Engineering
Plaats: Rotterdam,Randstad, Zuid-Holland, Nederland
Position ID: J1219-0135
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Volg jij ontwikkelingen binnen jouw vakgebied nauwkeurig? Ga jij de strijd aan met complexe problemen en vertaal jij de eisen en wensen van onze militaire en intelligence klanten naar slimme oplossingen?

Wat ga je doen?
Als Software Engineer werk je aan uitdagende projecten bij onze militaire en intelligence klanten. Je draagt bij aan het leveren en ontwikkelen van complexe programma’s in de logistieke keten, military health, operations and communications en werken we ook aan simulatiemodellen voor trainingsdoeleinden. Daarnaast hebben we ook een aantal bijzondere proposities op het gebied van IT Modernization of Cybersecurity, waarmee wij bijdragen aan een wendbare en veilige wereld.

Wat breng je mee?
Je hebt oog voor detail, een enorme passie voor data en werkt graag met anderen samen. Je bent communicatief vaardig en weet technische vereisten in duidelijke taal over te brengen. Werken in een Agile omgeving is geen vreemde voor jou. Daarnaast heb je:

• Een afgeronde HBO/ WO-opleiding met een sterke ICT-component;
• Minimaal 2-5 jaar werkervaring als ontwikkelaar;
• Ervaring met het werken in een Agile omgeving en in Scrum projecten;
• Bij voorkeur DevOps of Pivotal Cloud Foundry;
• Up-to-date kennis van ontwikkelingen op jouw vakgebied.

Waar kom je terecht?
Jij gaat werken bij de Defensie unit van CGI. Bij ons kun je in de praktijk jezelf verder ontwikkelen op grootschalige projecten en aan je theoretische kennis werken door het volgen van trainingen en het behalen van certificaten in een inspirerende Java community een kennisgroep binnen CGI, intern bekend onder de naam Java Practice. Naast ons werk bij de klant zijn, delen wij hier kennis en discussiëren wij met collega’s over nieuwe ontwikkelingen binnen jouw specialisatie. Inzichten die leiden tot tastbare oplossingen die passen in de digitale transformatie reis van onze klanten. Misschien verzin jij wel de beste manier om nieuwe wet- en regelgeving integer, efficiënt en maatschappelijk verantwoord uit te voeren. Jouw ambitie en professionaliteit is de toekomst, CGI biedt je de faciliteiten.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Do you want to Be part of something Meaningful

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Adjai Soebhag via (+31) 613921613 of adjai.soebhag@cgi.com. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

What you can expect from us

Bouw met ons aan je carrière

Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie. Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI. Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.