Director Consulting Expert - Digitale Transformatie Zorgmarkt

Category: Business Consulting, Strategy and Digital Transformation
Plaats: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1219-1619
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Heb jij de nodige ervaring binnen de Zorgmarkt en weet jij wat er nodig is om een sterke relatie op te bouwen met onze klanten? Wil jij jezelf blijven verbeteren en bijdragen aan het zichtbaar maken van onze producten en diensten?

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Expert (DCE) ben jij voor onze klanten een ‘trusted advisor’. Jij ontwikkelt sterke klantrelaties en bouwt deze uit om de CGI expertise verder zichtbaar te maken. Jij geeft dit vorm vanuit betaalde opdrachten bij onze klanten. Daarnaast verzorg jij content marketing (publicaties, white papers, blogs, etc.), kun je CGI vertegenwoordigen op fora en stuur je actief innovatie initiatieven aan. Met jouw visie op de belangrijkste thema’s binnen de Zorgmarkt, de relatie naar IT oplossingen, Digitale transformatie, Cloud transformaties, Advanced Analytics, Artifical Intelligence, etc. weet jij de dienstverlening van CGI te koppelen aan de bijbehorende IT vraagstukken. Jij deelt jouw kennis van de industrie actief met collega’s. Binnen de unit ben jij verantwoordelijk voor de initiatie, planning en realisatie van thought leadership, voornamelijk in de vorm van concept en propositie ontwikkeling. Jij bent onderdeel van het Management Team van de unit.

Wat breng je mee?
De Zorgmarkt is voor jou geen onbekende. Jij volgt de ontwikkelingen daarbinnen op de voet en bent een vooruitstrevende innovator. Jij gaat op je doel af en weet anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast heb jij:
• Een afgeronde HBO/WO opleiding;
• 10 tot 15 jaar kennis en ervaring binnen de Zorgmarkt met business en IT oplossingen;
• Ervaring als (intern) consultant rondom digitale transformaties;
• Ruime ervaring met het ontwikkelen van concepten en/of proposities op het gebied van digitalisering in de Zorgmarkt;
• Ruime ervaring met het initiëren van innovatie in de Zorgmarkt.

Waar kom je terecht?
Je komt te werken voor de Zorg unit binnen de metromarket Government. Vanuit deze unit helpen Director Consulting Experts (DCE's) onze klanten bij het inventariseren van de business requirements en vertalen deze naar een optimale systeemarchitectuur en digitale transformatie roadmap.
Als Director Consulting Expert volg je de klanten op de voet, ben je op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen en dat vertalen we gezamenlijk naar proposities en begeleiden we de levering.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something rewarding?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Richard Voorneveld (Vice President Consulting Services) via (06) 1319 9768 of via richard.voorneveld@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl