Director Consulting Services - Zorgmarkt

Category: Leadership and Management Roles
Plaats: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Position ID: J1219-1621
Type dienstverband: Full Time

Position Description

Wij zoeken een talentvolle ondernemer! Ondernemer word je niet, dat ben je. Jij als ondernemer houdt van een uitdaging. CGI biedt jou deze uitdaging in de rol van Director Consulting Services.

Wat ga je doen?
Als Director Consulting Services (DCS) ben je de spil in de dienstverlening van CGI. Je bent een IT professional, en samen met jouw team van +/- 15 collega’s maak je het verschil in opdrachten bij jouw klant.
Je ziet kansen en weet die te vertalen naar het brede portfolio van CGI. Je zorgt ervoor dat jouw team steeds beter wordt. Je neemt ze mee in de ontwikkeling van nieuwe diensten bij jouw klanten, je werft nieuwe talenten en zorgt voor de professionele groei van de medewerkers in jouw team. Samen met jouw Vice President Consulting Services (aan wie je rapporteert) en je drie DCS collega's binnen de unit, draag je bij aan de groei van de unit en van de sector Government.

Wat breng je mee?
Van jou als DCS wordt verwacht dat je sterke managementkwaliteiten weet te combineren met goede kennis van IT en marktontwikkelingen binnen de Overheid. Met aantoonbare ervaring in het initiëren en realiseren van business en IT-oplossingen en een relevant netwerk, weet jij op een creatieve manier hoe je deze rol succesvol kunt maken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je anderen gemakkelijk voor jouw ideeën te winnen. Daarnaast heb jij:
• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
• Minstens 5 jaar werkervaring in commerciële of operationele management functies in business en IT-oplossingen;
• Bestaand en kwalitatief goed netwerk bij organisaties in de zorgmarkt;
• Het talent en gedrevenheid om succesvolle resultaten neer te zetten samen met jouw team.

Waar kom je terecht?
De zorgmarkt is een dynamisch werkgebied wat volop in beweging is. Onze wereld verandert razendsnel. Nederland digitaliseert. Hierdoor ontstaan er kansen om dingen slimmer aan te pakken. CGI helpt de zorgmarkt met een breed pakket aan oplossingen, onder andere op het gebied van zaakgericht- en informatie gestuurd werken, cyber security, toegangsverlening en verduurzaming. Je komt te werken in een team van gedreven professionals in de Social & Health unit, die de zorgmarkt helpt haar programma’s en processen in lijn te brengen met de maatschappelijke uitdagingen.

Wij willen het beste uit jou halen
Wanneer je bij CGI gaat werken, kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community. We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

Are you ready to Be part of something interesting?

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Richard Voorneveld (Vice President Consulting Services) via (06) 1319 9768 of via richard.voorneveld@cgi.com.
Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Chris Nikijuluw via (088) 564 0000 of via recruitment.nl@cgi.com.

Bezoek voor meer informatie over CGI: www.cginederland.nl