De laatste tijd lezen we in het nieuws met enige regelmaat berichten over hackers die data weten te stelen uit publieke cloudomgevingen, zoals bijvoorbeeld een recente hack bij Amazon Web Services (AWS). De oorzaak hiervan ligt vaak in ...
Een echo uit het verleden ‘Alles naar de cloud’. De laatste jaren leek dat wel het adagium te zijn in de IT. Maar is het nu wel zo verstandig om alles in de cloud onder te brengen? Kan het ...

Kunt u door uw software deployment cylcus niet tijdig voldoen aan de roep om nieuwe functionaliteit? Verliest uw ontwikkelteam tijd aan infrastructuur of configuratie van middleware? Heeft uw software stabiliteitsproblemen? Heeft u downtime bij patching van infrastructuur of middleware? Heeft u veel operations capaciteit om uw platform te laten draaien? Met cloud native application development bied CGI organisaties oplossingen voor al deze uitdagingen.

CGI helpt organisaties bij elke stap van hun cloud-native ontwikkelingsprojecten - van de strategie, opzet, migratie en implementatie van het platform tot het analyseren van een bestaand applicatieportfolio. We zorgen dat onze klanten klein kunnen beginnen en snel waarde kunnen tonen om vervolgens op te schalen; investeren in het juiste platform, de juiste tools en methoden.

CGI ondersteunt daarin de adoptie van het ontwikkelen van cloud-native applicaties, door het leveren van training, en de aanpak van voordoen-meedoen-zelf doen zodat een goed geoliede operatie wordt bereikt.