Be part of something interesting. CGI is op zoek naar ondernemende Software Developers en Data Scientists met een bijzondere interesse voor Smart Logistics. Voel jij je aangesproken? Je bent van harte welkom op woensdag 23 januari in het CGI Spark Innovation Centre voor een kijkje in de keuken van Smart Logistics.

Veel van onze klanten beschikken over enorme hoeveelheden data. Data die vaak niet ten volle wordt gebruikt in rapportages, stuurinformatie of voorspellingen. Vanuit Smart Logistics helpen wij klanten in het logistieke domein een data gedreven organisatie te worden. Dit doen wij met multi-disciplinaire teams die nauw samenwerken met de klant.

Tijdens deze avond geeft collega Willem Faay inzicht in hoe CGI dit proces organiseert voor haar logistieke klanten. Thim van der Weijden laat zien hoe hij samen met de klant en zijn team succesvol machine learning toepast in het Maritieme domein.

Case Study:

Door samen aan een bestaande case te werken krijgt je direct een indruk hoe wij in teamverband werken en de laatste technologie inzetten om waarde uit de data van onze klanten te halen. Het team met de beste oplossing wint een Google Home Mini!

Deze avond biedt jou de ideale setting om CGI beter te leren kennen, je kennis rondom Smart Logistics te verruimen en je netwerk uit te breiden.

Programma:

Alle reden dus om langs te komen en kennis te maken met CGI!

Op woensdag 23 januari ben je vanaf 17:00 uur van harte welkom, we ontvangen je graag met met een hapje en een drankje.

Om 18:00 uur starten we met de presentaties van Willem en Thim.

De prijsuitreiking van de Google Home Mini’s en borrel starten rond 20.00u

Graag tot dan!

Registreren