Primary tabs

“Klaar voor de NEXT step in je carrière?”

Wij geloven in de NEXT IT generatie. Die wachten we niet af, maar die bouwen we op. Onze werknemers zijn onze toekomst, een toekomst waar jij onderdeel van kunt uitmaken! Want samen zijn wij vooruitstrevend, innovatief en versterken en stimuleren we elkaars groei. Dat is de kracht van de nieuwe generatie.

De meest uitdagende carrièremogelijkheden

CGI heeft een uitgebreid dienstenportfolio en is goed vertegenwoordigd in een groot aantal bedrijfstakken, van de commerciële sector en financiële dienstverlening tot overheid en bestuur. Ook onze activiteiten hebben een brede scope. Programmeurs, ontwikkelaars, business analisten, IT-architecten, consultants, projectmanagers: het aantal verschillende functies is bijna eindeloos.

Dankzij onze omvang, onze klanten en hun projecten én onze diversiteit kunnen we je de meest uitdagende carrièremogelijkheden bieden. Of je nu instapt als beginnend IT-er of instroomt met een grote professionele bagage, je ontwikkelruimte is bijna net zo grenzeloos als onze organisatie zelf.

Gepassioneerd ‘members’

Wie komt werken bij CGI gaat deel uitmaken van een hechte community van professionals, die gepassioneerd met hun vak bezig zijn. Hun ‘commitment’ is groot. Richting elkaar, maar zeker ook richting klanten, die vaak hun ‘mission critical’ systemen aan ons toevertrouwen. Als CGI-er ben je meer dan een medewerker. Als ‘member’ wordt er naast jouw talent en competenties ook waarde gehecht aan jouw persoonlijkheid. Wij creëren daarom regelmatig gelegenheden om alvast informeel kennis te maken voordat je bij ons komt solliciteren, van interessante evenementen op spraakmakende locaties en gezellige uitstapjes, tot seminars op jouw vakgebied aan toe.

CGI. Wij zoeken de NEXT IT Generatie.