Thema van het Jaarcongres Strategic Sourcing georganiseerd door ICT Media op 19 juni 2018 is: ‘The Strategic Challenge’. De wereld van sourcing is, onder invloed van de huidige focus op digitaliseren van de bedrijfsvoering, in een stroomversnelling terecht gekomen. Organisaties staan voor de uitdaging nog snel(ler) waarde te leveren aan veeleisende bedrijfsvoering, medewerkers en klanten. De vraag is dan welke sourcing strategie de bedrijfsdoelstellingen anno 2018 het beste ondersteunt.

CGI verzorgd tijdens dit congres een discussietafel rond dit thema, met medewerking van Pauline Frens, Directeur Operatie bij SPF Beheer en Marcel Sommeling, Vice President Business Engineering bij CGI.

In de digitale economie heeft iedere partij namelijk wel iets wat een ander ontbeert. De data, domein-kennis en het netwerk van de vele gevestigde organisaties, de creativiteit en flexibiliteit van startups, of de kennis van opkomende technologieën van de grote IT-dienstverleners. Wie het slimst zijn partner(s) kiest in een (inter)nationaal netwerk van specialisten en ontwikkelaars, wint. Wat voor waarde creëert u, gezamenlijk met of juist door inzet van uw partner(s), en hoe gaat u daarin om met obstakels? Wat zijn de belangrijkste lessen en wat valt ervan te leren? Rond de tafel is er ruimte voor discussie, uitwisseling van inzichten, maar vooral aandacht voor concrete en praktische handvatten. Die te vinden en te delen. Een waardevol moment om niet te missen.

De doelgroep voor dit evenement bestaat uit CIO’s, IT-directeuren, IT-managers en managers verantwoordelijk voor IT-gerelateerde onderwerpen. Toegang voor dit congres is kosteloos voor deze doelgroep. Wilt u deelnemen aan dit congres en of de discussietafel? Stuur dan een e-mail naar Willem Jan Prins: willem.jan.prins@cgi.com. We zorgen dat u dan per omgaande een uitnodiging ontvangt.