De overheid digitaliseert, integreert steeds meer verschillende informatie en wil onderling eenvoudiger en digitaal informatie op een veilige manier uitwisselen. Technologische ontwikkelingen hebben niet stil gestaan en er zijn veel nieuwe mogelijkheden om dit te bereiken. In deze kennissessie wordt u geïnformeerd over deze nieuwe en toekomstige mogelijkheden voor een Intelligent en Connected Overheid.

Een samenwerking tussen Opentext en CGI

Er is veel veranderd binnen het domein informatie management dat allang verder rijkt dan ECM. Het is veelzijdiger geworden. Dit biedt een toenemende vraag aan kennis op dit vlak. De aankomende OW wet zorgt voor een behoefte aan eenvoudiger informatie delen en terugvinden binnen de overheid. Naast technische kennis is verandermanagement en Informatie analyse essentieel om ervoor te zorgen dat ICT projecten slagen. DigiGov van Opentext en de specialisten en consultants van CGI kunnen samen de overheid succesvol digitaliseren. Met mooie bewezen producten toegesneden op de specifieke behoeften binnen de overheid en succesvolle implementaties waarin zowel oog is voor de techniek als de afstemming met de business.

Deze kennissessie leert je meer over deze ontwikkelingen en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Ook kunnen partners, klanten en professionals elkaar ontmoeten en brainstormen over de gezamenlijke kansen.

Iedereen die meer wilt weten over DigiGov en Informatie management binnen de overheid zoals:

Professionals die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van EIM binnen de overheid.

Professionals erover nadenken cursussen te volgen op dit domein om een actieve bijdrage te leveren bij een van onze overheidsklanten.

Ook zijn partners, klanten en CGI professionals van harte welkom tijdens dit event.

Programma  
17.00 uur Inloop met diner
18.00 uur Opening en Introductie Opentext vs CGI
18.15 uur Ontwikkelingen van Enterprise Content Management (ECM) tot Enterprise Information Management (EIM) en Artificial Intelligence
18.45 uur DigiGov
19.45 uur Trainingsmogelijkheden DigiGov, Documentum en App Works
20.00 uur Afsluiting & Borrel

Geïnteresseerd? Kom naar de kennissessie op dinsdag 16 april in CGI’s Spark Innovation Centre op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Dé plek waar overheidsorganisaties en professionals elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Wil jij ook deelnemen aan deze interactieve kennissessie? Meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Registreren

Location

CGI Nederland
Spark Innovation Centre
George Hintzenweg 89
3068 AX Rotterdam