Robert Voûte

Robert is verantwoordelijk voor de koers en visie van CGI in Nederland op het gebied van geografische informatie, 3D (modelling), plaatsbepaling (binnen en buiten) en operationele beelden (COP’s) met als specifiek aandachtsgebied de sector Transport (spoor, weg en water).

Als ‘Geodeet’ is hij inmiddels ruim 26 jaar actief in dit werkveld en heeft in al die jaren een groot netwerk opgebouwd.
Robert heeft een grote affiniteit met techniek en innovatie en vertaalt dit naar toepassingen in de praktijk die er ‘ook daadwerkelijk toe doen’.

Robert Voûte is verbonden aan de TU Delft en verzorgt colleges en begeleidt wetenschappelijk onderzoek. Een unieke combinatie van kennis en ervaring in zowel het bedrijfsleven als wetenschappelijk onderwijs dat maakt dat onze klanten graag gebruikmaken van zijn expertise.
Het geeft ook goed aan waar Robert voor staat: ‘Techniek en mensen horen bij elkaar en maken deze wereld voor mij zo boeiend’.

Robert geeft regelmatig les in Cairo en Luxor (Egypte) om daar de archeologen op weg te helpen met de nieuwe mogelijkheden die geografische informatie ons allemaal biedt.