Primary tabs

kelly

Kelly verdiept zich reeds 14 jaar als strateeg en service designer in de vraag hoe ervaringen van klanten verbeterd kunnen worden. Zij doet dit voor klanten uit verschillende branches zoals retail, verzekeringen en de overheid en gaat hierover in gesprek met e-commerce managers, omni-channel managers, service designers en bedrijfsstrategen. De interactie en het samenwerken met eindgebruikers is een van de belangrijkste design principes van een agile organisatie om door te voeren in bedrijfsstrategieën en processen. Er zijn altijd uitdagingen en kansen aanwezig voor het ontwikkelen van (innoverende) diensten die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een organisatie. Kelly zet hierin altijd de eindgebruiker centraal. Hoe geef je dit vorm in je bedrijfsstrategie en ambities? En wat betekent dit precies voor jouw bedrijfstransformatie?

Binnen CGI werkt Kelly als practice lead voor de Nederlandse Customer and User design practice.

Op Global niveau werkt ze aan de bedrijfsstrategieën van zowel klanten als voor CGI zelf omtrent business agility en strategy alignment.

Van deze auteur

De waardevolle toepassing van design voor een succesvol product of service: welke stappen zijn er nodig?

03 December 2020 De wereld evolueert snel en het tempo waarin veranderingen plaatsvinden neemt toe. Organisaties staan onder druk en moeten transformeren vanwege toenemende eisen en hogere verwachtingen van interne en externe stakeholders. Ze staan voor verschillende uitdagingen: langdurige relaties opbouwen met hun ...