Primary tabs

cgi_nl_leonoor_poortengen.jpg

Leonoor maakt deel uit van het team van Space Data Applications, de Space Unit van CGI die satellietdata analyseert en combineert met andere datastromen voor diverse toepassingen. Dagelijks houdt Leonoor zich bezig met aardobservatie. De skills hiervoor heeft ze verworven tijdens haar studie Geoscience & Remote Sensing aan de TU Delft. Leonoor analyseert satellietdata die vanuit de ruimte van onze aarde wordt gemaakt. Met deze satellietdata kan het Space team zowel de overheid als het bedrijfsleven adviseren, waardoor zij informatie-gestuurde beslissingen kunnen maken. Leonoor is gedreven, communicatief sterk, heeft veel direct contact met de klanten en zorgt er zo voor dat hun wensen ook echt vertaald worden in de juiste oplossingen.

Van deze auteur

Hoe de glastuinbouwsector kosten kan besparen door het gebruik van satellietdata

06 July 2020 Tot voorkort worden watergangen – kilometer na kilometer – vooral te voet geïnspecteerd. Tegenwoordig krijgen we hiervoor hulp uit de ruimte: satellieten verrichten het meetwerk op afstand. Het aloude ‘meten is weten’ is vervangen door ‘remote sensing.’…

Digitale schouw: sloten inspecteren met de hulp van boven

25 April 2019 7.000 kilometer vaarwegen schouwen met slechts enkele waterschappers. Het lijkt een mission impossible, maar het kan. Met behulp van… satellietdata!