Primary tabs

Marcel Mourits

Als Director Consulting Expert voor CGI in Nederland helpt Marcel Mourits de klanten van CGI in productie hun toeleveringsketens en ecosystemen te transformeren met behulp van data, analytics en artificial intelligence (AI). In deze rol stimuleert Marcel discussies en besluitvorming over productiestrategieën en veranderprogramma’s vanuit het Manufacturing Center of Excellence van CGI in Nederland, met focus op toekomstige investeringen, groeigebieden en oplossingen. Hij werkt samen met leidinggevenden van klanten om belangrijke opdrachten te ondersteunen en te laten groeien. Hij is een erkend thought leader met meer dan 20 jaar ervaring in de maakindustrie, met een speciale focus op supply chains en analytics. Marcel heeft een masterdiploma in werktuigbouwkunde en een doctoraat in beslissingsondersteunende systemen voor supply chain design.

Van deze auteur

Five strategic actions manufacturers can take to rebound stronger from the crisis

20 July 2020 Manufacturers are at a critical juncture. In the time immediately following the pandemic crisis, efforts concentrated on keeping workers safe and managing business continuity.

3 approaches for proactive responses to supply chain impacts in manufacturing

17 April 2020 In this blog, we explore some of the pressing impacts and share a few approaches that could help manufacturers accelerate their efforts to respond, then rebound when ready and reinvent for the longer term.

Hoe u waarde maximaliseert met predictive analytics

21 June 2016 Ochtendfile. Naast me staat een vrachtwagen van een bekende zuivelproducent. ‘16.000 liters vol van mogelijkheden’ luidt de reclame op de zijkant. Ik staar ernaar en sla – beroepsdeformatie! – aan het peinzen over hoe predictive analytics hieraan bij kan dragen. Stapvoets rijdend en opties wikkend ...