Primary tabs

Niek Hartmann

Niek is sinds 2001 in dienst bij CGI. Hij is meer dan 17 jaar actief in sturende rollen in omvangrijke (ERP/SAP) projecten bij klanten in diverse branches. 

Vanaf 2013 werkt hij samen met business en IT aan oplossingen via een bewezen Agile / Scrum methodiek. Sinds 2018 is hij gecertificeerd Scrum Master. 

Niek is gedreven, resultaatgericht en weet samen met klanten altijd de doelstellingen te bereiken en projecten tot een succes te maken. 

Niek studeerde Technische Commerciële Bedrijfskunde aan de Hogeschool Enschede. Daar is hij tegenwoordig als extern deskundige actief in de rol van examinator.

Van deze auteur

Wat succesvolle bedrijven weten over testautomatisering

09 January 2021 In dit blog lees je welke drie overwegingen je dient te maken bij testautomatisering, welke testtools of frameworks je kunt inzetten en welke factoren meespelen bij succesvolle testautomatisering.

Drie misvattingen over het testen van cloudoplossingen - en hoe je ze voorkomt

22 November 2019 Werken ‘in de cloud’ is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Dit geldt zowel voor de Private als de Public Cloud. Een leverancier van een SaaS (Software as a Service) oplossing garandeert klanten de kwaliteit en beschikbaarheid van hun product. De illusie wordt gewekt dat ...