Primary tabs

Peter Cozijnsen

Peter Cozijnsen is een ervaren Business & Security Consultant die organisaties adviseert en helpt bij de implementatie van security-vraagstukken. Peter werkt sinds midden jaren 80 in de ICT en heeft zowel een technische als functionele achtergrond. Door zijn jarenlange ervaring op technisch, functioneel en organisatorisch gebied, zit zijn kracht in het verbinden van deze zaken. Een voorbeeld hiervan is het voorbereiden en begeleiden van organisaties ten behoeve van een certificering voor bijvoorbeeld ISO27001 of Trust Service Provider. Een van zijn meest aansprekende projecten is de beveiliging van biometrische gegevens in Nederlandse reisdocumenten.

Verder werkt Peter parttime als expert voor de Nederlandse Raad voor Accreditatie (RVA) en is hij lid van de ISO TC307, een standaardisatiecommissie voor blockchain en distributed ledger technologieën.

Van deze auteur

Let hier op voor een veilige blockchaintoepassing!

05 March 2019 Blockchaintechnologie krijgt steeds meer voet aan de grond. Niet voor niets, want dit open digitale grootboek is een ideaal platform voor grote hoeveelheden transacties zonder een centrale eigenaar van de data die wordt vastgelegd. In tegenstelling tot databeheerders als Facebook, Google of een ...