Primary tabs

Raymond Groenewoud

Raymond Groenewoud is sinds 1998 actief in IT-infrastructuur. In het begin van zijn carrière heeft hij verschillende engineering, design en architectuurrollen vervuld bij telecom-providers. In 2004 is hij in dienst getreden bij CGI en is hij als IT-consultant voornamelijk actief geweest bij grote financiële dienstverleners. Raymond studeerde Informatica aan de Universiteit Twente en behaalde zijn MBA Business & IT aan de Nyenrode Business Universiteit.

Raymond is binnen de CGI Practice Cloud & Infrastructure initiatiefnemer van het ‘Infrastructure 3.0’-curriculum, waarbij zijn focus ligt op infrastructure-as-code. Hij is een belangrijke evangelist van de adoptie van private en public cloud in combinatie met DevOps. Naast transformatie van IT-landschappen liggen zijn interesses bij IT governance, risicomanagement en het Agile werken binnen IT-infrastructuur.

Van deze auteur

Adoptie van de public cloud door het grootbedrijf

18 December 2018 Het is een trend in de IT die al jarenlang gaande is maar op dit moment lijkt adoptie van de public cloud toch definitief het momentum te hebben. Niemand twijfelt meer aan de technische volwassenheid, innovatiekracht en niveau van dienstverlening.