Primary tabs

Thijs Jan Noomen

Thijs Jan is een senior expert met bijna 25 jaar eindverantwoordelijke ervaring in grootschalig projecten en changes in de railsector in Europa, zowel aan de infrastructuur- als aan de vervoerskant.

Niet alleen houd hij van het managen van projecten met een grote omvang en impact, maar geniet hij vooral van het teamwerk dat nodig is om uitdagende projecten tot een goed einde te brengen.

Thijs Jan opereert op het snijvlak van publieke en private partijen en zoekt de uitdaging in mooie, impactvolle opdrachten in een veranderende omgeving, bij voorkeur op het gebied van digitale transformatie. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het vergroten van het digital awareness van het topmanagement, het formuleren en implementeren van een IT/business roadmap, processturing en het implementeren van nieuwe samenwerkingsvormen waarbij de business en de IT-kant van bedrijven worden samengebracht. 

Van deze auteur

Digitale transformatie in rail

13 April 2021 Op basis van ons wereldwijde Voice of the Clients onderzoek uit 2020 heb ik meegeschreven aan de CGI Transport en Logistics whitepaper Time to reinvent your future: Introducing CGI’s Transportation & Logistics Digitization Framework. Deze whitepaper gaat in op de versnelling van de digitale ...

Time to reinvent your future

25 March 2021 De meeste executives in de Transport en Logistiek sector zullen de volgende spagaat herkennen. Aan de ene kant is er veel impact en vooral ook aanhoudende onzekerheid naar aanleiding van het hier-en-nu van de COVID-19-pandemie. Aan de andere kant is er een bewustzijn over de onzekere toekomst van uw ...