CGI organiseert Young Talent Days op al haar locaties in Nederland. Tijdens deze Young Talent Days nodigt CGI scholieren uit om kennis te maken met IT als technisch profiel.
Rotterdam, 03 February 2020 - CGI opent vrijdag 7 februari haar deuren in Rotterdam voor scholieren die zich willen voorbereiden op hun toekomst. Ongeveer 100 scholieren worden die dag welkom geheten bij CGI met als doel ze enthousiast te maken voor exacte vakken en technische ...

ISO 14001

Dit is een internationaal erkende milieunorm waarmee we laten zien aan een goed milieumanagementsysteem te voldoen. Met behulp van deze certificering beheerst CGI de eigen milieurisico’s en streeft CGI naar een permanente verbetering van de milieuprestaties.

 

 

CO2-prestatieladder 

De CO2-prestatieladder is een Nederlands instrument beheerd door de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) en helpt bedrijven bij het reduceren van CO2. De CO2-prestatieladder laat zien dat CGI serieus werk maakt van onze CO2-uitstoot en dat we permanent en actief zoeken naar nieuwe mogelijkheden om onze uitstoot als gevolg van de eigen bedrijfsvoering en de eigen projecten terug te dringen.

certificate