Worden medewerkers net zo goed bediend als klanten of moeten die zich nog een weg banen door verschillende systemen om hun taken uit te voeren? De klant is al koning Je herkent het vast, ...
De unieke, beveiligde en uiterst betrouwbare Public Regulated Service (PRS) van het Europees satellietnavigatiesysteem Galileo kan weleens het antwoord zijn op diverse urgente vraagstukken in het veiligheidsdomein, stelt Bas van der Hoeven, Vice President Consulting Services Space bij CGI.
Een waarde-gedreven focus op bijvoorbeeld de energietransitie, verbeteren van mobiliteit in verkeer en vervoer (‘move smarter’), digitale transformatie voor de overheid en een meer data gedreven aanpak voor verzekeraars. Iedere sector en industrie heeft zijn eigen behoeften, eisen en ontwikkelingsniveau.
 
Met onze dienstverlening en members zijn we daarbij in staat over de sectoren ‘heen te kijken’ zodat klanten kunnen profiteren van onze internationale, sectoroverstijgende ervaring en best practices op strategische thema’s als IT Modernization, Cybersecurity, Big data analytics en Enterprise Mobility.