IT-talenten zijn een schaars goed. Zeker als het gaat om toptalenten die niet alleen de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen, maar deze soms zelfs een stap voor zijn. High potentials, maar ook ervaren rotten die het avontuur niet schuwen ...
Openstaande vorderingen efficiënt innen kan met de Flappenhapper. Een betaalvoorziening waarvoor het ministerie Justitie en Veiligheid samenwerkt met G4S en CGI.
Een waarde-gedreven focus op bijvoorbeeld de energietransitie, verbeteren van mobiliteit in verkeer en vervoer (‘move smarter’), digitale transformatie voor de overheid en een meer data gedreven aanpak voor verzekeraars. Iedere sector en industrie heeft zijn eigen behoeften, eisen en ontwikkelingsniveau.
 
Met onze dienstverlening en members zijn we daarbij in staat over de sectoren ‘heen te kijken’ zodat klanten kunnen profiteren van onze internationale, sectoroverstijgende ervaring en best practices op strategische thema’s als IT Modernization, Cybersecurity, Big data analytics en Enterprise Mobility.