Te midden van vergaande veranderingen in de sectoren die wij bedienen, geven onze klanten de voorkeur aan wereldwijde, end-to-end service providers met diepgaande kennis van industrieën en technologie. En een bewezen vermogen om relevant advies te geven en tegelijkertijd overal ter wereld kwaliteit en innovatie te leveren.

Als CGI staan we bekend als betrouwbare adviseurs en vernieuwers die de grootste en meest complexe projecten van onze klanten uitvoeren. Wij zijn een van de weinige bedrijven met de schaal, het bereik en de mogelijkheden om klanten te helpen voldoen aan de steeds veranderende digitale verwachtingen van hun klanten en burgers. Ons doel is om de partner en expert van onze klanten te zijn.

CGI's 2018-2019 Insights to Action Rapport presenteert de wereldwijde inzichten en perspectieven die we krijgen door naar onze klanten te luisteren, zoals beschreven in de CGI Client Global Insights rapporten, en toont het innovatieve werk dat we doen om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

We hebben het voorrecht om klanten te helpen om te voldoen aan de toenemende digitale verwachtingen van hun klanten en burgers, en tegelijkertijd een meer welvarende en duurzame toekomst voor onze gemeenschappen te helpen ondersteunen. Download CGI's 2018-2019 Insights to Action Rapport om meer te weten te komen over CGI en de samenwerking met onze klanten als lokale en wereldwijde partner.

Onze aanpak is wat ons onderscheidt: