Primary tabs

TRENDS EN PRIORITEITEN OVER DE INDUSTRIEËN DIE WE BEDIENEN

Elk jaar ontmoet CGI bedrijfs- en IT-leiders in een gesprek van persoon tot persoon, om de trends te horen die van invloed zijn op hun organisaties en de implicaties voor hun bedrijf. Deze diepgaande gesprekken gaan over de uitdagingen en kansen van onze klanten, zakelijke en IT-prioriteiten en budget- en investeringsplannen.

Digital, beveiligings- en regelgevingsvereisten domineren

In verschillende industrieën zeggen leidinggevenden die we hebben geïnterviewd dat digitalisering, het beveiligen van gegevens en systemen en het aanpakken van naleving van de regelgeving dit jaar hogere prioriteiten zijn. Ondertussen blijven deze leiders worstelen met fundamenteel verandermanagement terwijl hun werknemers een nieuwe balans vinden tussen talent en technologie.

 

Top 2018 trends across all industries

 

Ontdek de inzichten

Hoewel we een aantal overeenkomsten herkennen in de verschillende industrieën die we bedienen, , erkennen we dat leidinggevenden transformatie ervaren in de context van hun industrie, geografie en organisatiecultuur. Om dieper in te gaan op deze variaties, bieden we CGI Client Global Insight-rapporten per branche.

We nodigen u uit om meer te ontdekken en leren over de CGI Client Global Insights-rapporten van 2018 en hoe we klanten helpen bij hun digitale reis. Download onze wereldwijde trends infographic, maak gebruik van onze infographics per industrie zoals hieronder weergegeven en neem contact met ons op om een persoonlijke gesprek over deze inzichten te organiseren.

Download de samenvatting van de infographics per de industrie vanuit onderstaand overzicht.

Global insights industry reports
Capital markets client global insights
Kapitaalmarkten
Een groeiend gebruik van geavanceerde gegevensanalyses, automatisering en nieuwe technologieën, evenals cybersecurity en bedrijfsmodelinnovatie, worden door topmanagers van de kapitaalmarkten dit jaar als dominante drivers genoemd.
Download de infographic
Central and federal client global insights

Missing media item.

Centrale overheid
Cybersecurity is de toptrend van dit jaar voor centrale overheidsbestuurders, terwijl IT-modernisering bovenaan zakelijk en IT-prioriteiten staat.
Download de infographic
Communications client global insights
Communicatie
De verwachtingen van de klant in een zeer competitieve markt leiden tot nieuwe strategieën en bedrijfsmodellen die nodig zijn om voorop te blijven, aldus communicatiemedewerkers.
Download de infographic
corporate and transaction banking client global insights
Zakelijk en transactiebankieren
Regelgeving, beveiliging, nieuwe technologische ontwikkelingen en real-time betalingen alsook platforms worden dit jaar door bestuurders van bedrijfs- en transactiebankieren genoemd als dominante drivers.
Download de infographic
Defense, intelligence, space client global insights
Defensie, inlichtingen en ruimtevaart
Defensie-, inlichtingen- en ruimtevaartpersoneel noemen cybersecurity als de belangrijkste industrietrend, zakelijke prioriteit, IT-prioriteit en investeringsgebied voor innovatie.
Download de infographic
Health and life sciences client global insights
Zorg en biowetenschappen
Verwachtingen van patiënten en klanten drijven zorg- en biowetenschappelijke leidinggevenden om hun digitale strategieën te verbeteren en operaties te optimaliseren.
Download de infographic
Insurance client global insights
Verzekeringen
Digitale transformatie wordt door verzekeringsmanagers aangehaald als hun topprioriteit om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel klanten als tussenpersonen.
Download de infographic
manufacturing client global insights
Productie
Data wordt een steeds belangrijker aandachtspunt om nieuwe mogelijkheden te creëren - van het ondersteunen van real-time besluitvorming, tot meer uitgebreide samenwerking, tot het bieden van meer robuuste cybersecurity.
Download de infographic
Oil and gas client global insights
Olie en gas
Digitalisering, inzichten uit data, nieuwe operationele modellen, omzetdruk en cyberbeveiliging worden dit jaar door bestuurders van olie en gas genoemd als dominante drivers.
Download de infographic
Retail and consumer services client global insights
Detailhandel en diensten aan consumenten
Naarmate de vraag van klanten naar meer naadloze en gepersonaliseerde ervaringen groeit, blijven digitale organisaties die aan hun verwachtingen voldoen de belangrijkste focus voor leidinggevenden in de detailhandel en consumentendiensten.
Download de infographic
Retail banking client global insights
Retailbanking
Regelgeving en beveiliging zijn de belangrijkste drijfveren voor retailbankbestuurders in het licht van nieuwe regelgeving en de overgang naar open bankieren.
Download de infographic
State, provincial and local government client global insights
Rijks-, provinciale en lokale overheid
Het transformeren van de digitale ervaring van burgers en het integreren van cyberbeveiliging zijn missiekritieke kwesties die worden aangehaald door leidinggevenden van de staat, provinciale en lokale overheden.
Download de infographic
Transport, post and logistics client global insights
Transport, post en logistiek
Omdat transport-, post- en logistieke leidinggevenden proberen de productiviteit en klanttevredenheid te verbeteren, en te reageren op nieuwe, disruptieve marktspelers, is het nodig om alle aspecten van het bedrijf digitaal te transformeren.
Download de infographic
Utilities client global insights
Energieleveranciers en netbeheerders
Leidinggevenden van deze bedrijven geven aan dat, doordat digitale organisaties die aan de verwachtingen van klanten voldoen sneller worden, veranderen van het bedrijfsmodel en de inrichting van de bedrijfsoperatie de sleutel is geworden tot de energietransitie.
Download de infographic

Zie ook onze CGI Client Global Insights-informatiecluster cybersecurity en gegevensprivacy voor 2018

Terug naar overzicht van 2018 CGI Client Global Insights

Terug naar overzicht van 2017 CGI Client Global Insights