Digital transformation

Media center

Defensie bouwt aan een wendbare organisatie die snel kan anticiperen op veranderende omstandigheden. Daarvoor is samenwerking met het bedrijfsleven onontbeerlijk. De Landmacht, CGI en Capgemini gaan op het gebied van IT de mogelijkheden en onmogelijkheden van een samenwerking verder verkennen.

Consumenten denken niet meer in termen van online en offline, afzonderlijke winkels of landsgrenzen. Ze winkelen bij een merk en verwachten overal dezelfde zinvolle ervaring.

Ieder jaar voert ICT-dienstverlener CGI in het eerste kwartaal van het jaar haar jaarlijkse "Voice of Our Clients"-programma uit, middels gesprekken met directieleden van haar belangrijkste klanten. Binnen het Transport en Logistiek domein resulteerde dat in 2020 in 61 gesprekken...

Dear Valued Clients,
 
 A few weeks ago, we shared a message about our commitment to provide service continuity in these challenging times. Through collaborating with you and your teams, every day we experience your tremendous resolve to meet the needs...

CGI draagt bij aan initiatieven om de zorg te faciliteren bij de strijd tegen COVID-19. Via het samenwerkingsverband Wij Helpen Ziekenhuizen bijvoorbeeld, dat zich richt op cybersecurity. Maar ook op het gebied van digitaal (samen)werken staan we de zorg bij.

Defensie werkt in het kader van de Adaptieve Krijgsmacht op het kennisdomein samen met de civiele partners Capgemini en CGI. Die samenwerking levert haar eerste tastbare product op, de Digital Learning Hub (DLH).

Defensie ging in anderhalf jaar tijd over op een cloudoplossing voor digitaal aanbesteden. Pascal van Bentum, adviseur digitale transformatie bij CGI, ondersteunde het hele proces, van voorbereiding tot implementatie,

Om burgers en bedrijven beter van dienst te zijn, hebben provincies behoefte aan een flexibele ICT-strategie. Dit lukt het beste met wendbare partners die bekend zijn met de dynamiek en besluitvormingsprocessen van de publieke sector.

Openstaande vorderingen efficiënt innen kan met de Flappenhapper. Een betaalvoorziening waarvoor het ministerie Justitie en Veiligheid samenwerkt met G4S en CGI.