Media center

De pandemie heeft flinke impact op de wereldwijde retailmarkten. Trends als thuisbezorging, afhaalmogelijkheden en bewust kopen nemen toe. Dit opent nieuwe kansen voor digitale leiders en vernieuwers; het vergroot ook de uitdagingen voor degenen die daarin juist achterblijven.

In deze whitepaper wordt onderzocht hoe platforms voor de detailhandel, energiebedrijven kunnen helpen de veranderende industrie-, markt- en reguleringsdynamiek effectief te beheren.

Drie organisatorische kwaliteiten die marktleiders nodig hebben om te helpen bij het navigeren door de zakelijke uitdagingen die worden veroorzaakt door COVID-19

In 2020 hebben we 1.447 business en IT-managers ontmoet in het bankwezen, communicatie, overheid, gezondheids- en levenswetenschappen, verzekeringen, productie, olie en gas, detailhandel en consumentendiensten, transport en logistiek en nutsbedrijven. De CGI Global Insights-samenvatting van 2020 belicht verschillende belangrijke inzichten...

Cybersecurity is niet langer alleen een IT-probleem. Overheden en bedrijven worden zich steeds meer bewust van de risico's van cybercriminaliteit en willen anticiperen op dreigingen en onverwachte situaties. Nu de wereld blijft innoveren en meer cloudgebaseerd en mobiel georiënteerd wordt...

In 2020 hebben we persoonlijke interviews gehouden met 159 klanten in de detailhandel, verpakte consumentengoederen, groothandel en consumentendiensten, die aangeven dat ze zich blijven concentreren op het verbeteren van de klantervaring.

In 2020 hebben we persoonlijke interviews gehouden met 61 klanten in de sectoren luchtvaart, maritiem, spoor, post, logistiek, openbaar vervoer en vitale transportinfrastructuur, die aangeven dat ze zich blijven richten op het verder digitaliseren van hun organisatie.

In 2020 hebben we persoonlijke interviews gehouden met 97 leidinggevenden van klanten in de elektriciteits-, water- en afvalbeheer- en downstream-gassector, die aangeven dat er meer aandacht is voor nieuwe marktbereidheid.

In 2020 hebben we persoonlijke interviews gehouden met 198 bestuurders uit 16 landen, die aangeven dat ze zich blijven richten op het voldoen aan de verwachtingen van de burger.