Montreal, Quebec, 13 June 2019

Montreal, Quebec, 13 juni 2019 - CGI is verheugd als eerste uitgeroepen te zijn tot Scaled Agile® Global Transformation Partner. Het Scaled Agile® Framework (SAFe®) is onderdeel van CGI’s portfolio voor het leveren van end-to-end consulting aan klanten om te komen tot betere bedrijfsresultaten. Dit partnership onderstreept het vermogen van CGI, met haar 77.000 consultants wereldwijd, om toegevoegde waarde te leveren aan de grootste en meest complexe ondernemingen ter wereld.

Scaled Agile® loopt voorop in de ontwikkeling van haar agile raamwerk en leerprogramma's en werkt daarbij wereldwijd samen met duizenden experts en honderden partners. CGI begon haar partnership met Scaled Agile® in 2016. In samenwerking met o.a. CGI heeft Scaled Agile® de Global Transformation Partner erkenning in het leven geroepen om partners met toonaangevende wereldwijde capaciteiten te identificeren. CGI is trots om de eerste wereldwijde IT-dienstverlener te zijn met deze erkening.

Zo hielp CGI bijvoorbeeld een grote wereldwijde retailer bij het implementeren van een klantbetrokkenheidsplatform in slechts 20 weken, terwijl de levering van het programma oorspronkelijk gepland was voor twee jaar. Voor die klant leverde het platform in zeven maanden tijd 3,9 miljoen klantenrelaties op, wat de waarde aantoont van deze agile aanpak. "De klanten van CGI leveren wereldwijde oplossingen die geografische, merk- en productlijnen doorkruisen. Een snelle, effectieve en consistente implementatie van agile werkwijzen, zoals SAFe®, is noodzakelijk voor organisaties om de beste diensten aan hun klanten te kunnen blijven leveren. Verder maken deze agile werkwijzen het mogelijk om end-to-end consulting te bieden en om business en IT bij onze klanten op één lijn te brengen in een waardeketen voor de beste resultaten. Wij geloven dat deze benaderingen belangrijk zijn voor onze klanten om de culturele verandering te begeleiden die bij een digitale transformatie plaatsvinden," aldus Dave Henderson, President of U.S. Commercial and State Government Operations bij CGI.

Over CGI

CGI, opgericht in 1976, is één van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Met ongeveer 77.000 professionals wereldwijd levert CGI een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. CGI’s nauwe betrokkenheid bij de klant, best passende wereldwijde distributienetwerk en intellectual property diensten, helpen klanten resultaten te versnellen en te digitaliseren. Met een jaaromzet van C$11.5 miljard is CGI beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB). Website: www.cgi.com/nl.

Voor meer informatie
Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met:

CGI Nederland
Freja Bellinga
External Communications and PR Manager
T: 020 571 3777
E: freja.bellinga@cgi.com