Primary tabs

Rotterdam, 04 March 2015

Airbus Group heeft het contract met CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) vernieuwd voor de ondersteuning van haar wereldwijde human resources systeem. Onder dit miljoenen contract zal CGI IT-ondersteuning bieden aan alle HR applicaties van Airbus Group. Deze applicaties worden wereldwijd gebruikt in vier talen (Frans, Duits, Engels en Spaans) door bijna 120.000 werknemers.

Airbus Group en CGI hebben afgesproken zich in te zetten voor het werven van mensen met een beperking. In het contract is dan ook opgenomen dat CGI professionals met een beperking in haar team zal opnemen.

Lees het originele persbericht ‘Airbus Group extends contract with CGI for support of global HR systems’ op onze internationale website.

Over CGI

CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 68.000 professionals in kantoren en wereldwijde service centra in Amerika, Europa, Azië en Oceanië biedt CGI een uitgebreide dienstenportfolio waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en –onderhoud, beheer van infrastructuur evenals een breed scala van eigen oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ongeveer C$ 10 miljard met een geschatte orderportefeuille van ruim C$ 20 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB) en is opgenomen in de FTSE4Good Index. Website: www.cginederland.nl.