Rotterdam, 05 November 2015

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A), de toonaangevende zakelijke en technologische dienstverlener, heeft gisteravond tijdens de uitreiking van de Computable Awards 2015 in de Jaarbeurs Utrecht de award gewonnen voor ICT-dienstverlener van het jaar. CGI ontving de onderscheiding op basis van een vakjury en publieksstemmen.

Ron de Mos, Senior Vice President en General Manager van CGI Nederland: "Wij zijn enorm trots en vereerd met de verkiezing van ICT-dienstverlener van het jaar. Al onze 3.000 members in Nederland delen mee in deze bijzondere award. Het is aan hen te danken dat we deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Zij brengen iedere dag innovatie en toegevoegde waarde naar onze klanten. Het is een groot compliment dat wij door middel van deze award de erkenning voor ons werk hebben gekregen."

CGI werd met twee afzonderlijke projecten genomineerd en wist uiteindelijk met de Peace@TheHague-app de jury en het publiek voor zich te winnen. Het project laat zien hoe innovatieve technologieën als i-beacons toegepast kunnen worden in projecten die direct waarde toevoegen voor de burger en de Gemeente Den Haag.

De Computable Awards werden dit jaar voor de negende keer uitgereikt aan bedrijven en personen die zich in het afgelopen jaar volgens lezers van het platform en een onafhankelijke vakjury positief hebben onderscheiden binnen het ICT-vakgebied.

Over CGI
CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 68.000 professionals in kantoren en wereldwijde service centra in Amerika, Europa, Azië en Oceanië biedt CGI een uitgebreide dienstenportfolio waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en –onderhoud, beheer van infrastructuur evenals een breed scala van eigen oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ruim C$ 10 miljard met een orderportefeuille van C$ 20 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB) en is opgenomen in de FTSE4Good Index. Website: www.cgi.com/nl.