Rotterdam, 01 June 2016

Multi-channel retailer Sears Canada (TSX: SCC; NASDAQ: SRSC) heeft een contract voor 10 jaar met CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) gesloten. CGI gaat Sears Canada’s huidige ICT-infrastructuur en mainframe stroomlijnen en updaten, waardoor de retailer kosten kan besparen en een efficiëntieslag kan maken. Door deze IT Modernization (een van de kernexpertises van CGI) wordt de infrastructuur van Sears Canada toekomstbestendig en optimaal beveiligd: CGI heeft ook de opdracht gekregen om de technologische omgevingen van de retailer te beschermen met geavanceerde
cybersecurity-oplossingen.

Sears Canada is een multi-channel retailer met 159 corporate-winkels, 125 Hometown-winkels, meer dan 1.200 pick-up locaties en 84 Sears Travel-reisbureaus. Verder heeft Sears Canada een landelijk dekkend netwerk dat zich richt op reparatie en service. De organisatie brengt Canada’s meest omvattende catalogus uit en heeft op www.sears.ca een online shop.

Lees het originele persbericht 'CGI enters into 10-year modernization agreement with Sears Canada’ op onze internationale website.