Rotterdam, 10 February 2017

CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) is voor de derde keer op rij benoemd tot Top Employer Nederland en Top Employer Europe. De certificering is toegekend door het Top Employers Institute. Hiermee erkent het instituut de uitstekende arbeidsvoorwaarden die CGI Nederland haar medewerkers biedt.

Elk jaar voert het Top Employers Institute een internationaal onderzoek uit, waarbij werkgevers op negen criteria worden beoordeeld, namelijk: Talent Strategy, Workforce Planning, On-Boarding, Learning & Development, Performance Management, Leadership Development, Career & Succession Management, Compensation & Benefits en Culture.

“Wij zijn trots dat het Top Employers Institute ons voor het derde jaar op rij erkend heeft als Top Employer in zowel Nederland als Europa,” aldus Ron de Mos, Senior Vice President & General Manager The Netherlands. “Onze medewerkers, bij CGI ‘members’ geheten, zijn erg belangrijk voor de organisatie (80% van de professionals van CGI zijn aandeelhouder, daarom noemen we ze members). Ieder jaar vragen wij onze members welke trends zij zien in hun sector; wat zijn de laatste ontwikkelingen, wat inspireert hen, wat zijn technologieën die we in de gaten moeten houden en hoe zijn we succesvol in de uitvoering van onze strategie?

Wij kunnen onze klanten het best adviseren en ondersteunen, wanneer we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Members van CGI krijgen daarom de mogelijkheid om speciale Academy-opleidingen te volgen die precies aansluiten bij de ontwikkelingen in hun sector. Hierdoor blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Onze members, klanten en partners vormen zo de motor van innovatie.”

David Plink, CEO van het Top Employers Institute: "Ons uitgebreide onderzoek heeft aangetoond dat CGI Nederland deel uitmaakt van een selecte groep werkgevers die de arbeidsomstandigheden wereldwijd verbeteren. Het personeel wordt goed verzorgd. Nu ze de Top Employers Europe 2017 certificering hebben ontvangen, mogen ze zichzelf terecht beschouwen als lid van een exclusieve groep van de beste werkgevers ter wereld. Een uitstekende reden om feest te vieren!"

Bezoek voor meer informatie over het Top Employers Institute en de gecertificeerde Top Employers http://www.top-employers.com/nl.

Over CGI
CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 68.000 professionals in kantoren en wereldwijde servicecentra in Amerika, Europa, Azië en Oceanië biedt CGI een uitgebreid dienstenportfolio, waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en -onderhoud, beheer van infrastructuur evenals 150 IP-gebaseerde diensten en oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ruim C$ 10 miljard met een orderportefeuille van meer dan C$ 20 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB). Website: www.cgi.com/nl.