13 October 2020

CGI is dit jaar wederom genomineerd voor de Computable Awards, dit keer met de CGI Young Talent Days. Deze nominatie valt in de categorie Service Integrator. CGI is genomineerd met het bedrijfsoverstijgende maatschappelijk relevante programma om jongeren enthousiast te maken voor exacte vakken en technische profielen. CGI opende daarvoor afgelopen december en februari haar deuren in Maastricht en Rotterdam voor scholieren die zich willen voorbereiden op hun toekomst. Op beide dagen hebben we meer dan 220 scholieren welkom geheten.

CGI biedt scholieren op deze dagen innovatieve workshops op het gebied van datavisualisatie, gamification, robotics, cybersecurity en UX design. De scholieren kunnen hierdoor met veel verschillende technische innovaties kennis maken en zelf ondervinden hoe leuk dit vakgebied is. Naar aanleiding van hun deelname aan de CGI Young Talent Days werd het programma met een kleine 8 gewaardeerd en gaf 56% van de jongeren aan dat hun interesse in digitalisering gegroeid is. Voor een indruk van deze dagen, bekijk deze video.

Zodra het weer mogelijk is, gaat CGI weer Young Talent Days organiseren op haar kantoren. Vooralsnog gaat het programma in een digitale variant verder.

Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om CGI te nomineren in de categorie Service Integrator. CGI is vereerd en trots op deze nominatie.

Wil jij ons helpen deze award in de wacht te slepen? Stem dan op CGI via deze link. Stemmen kan tot en met 1 november; de uitreiking vindt plaats op dinsdag 24 november.