Rotterdam, 04 April 2018

Zakelijk en technologisch dienstverlener CGI (NYSE: GIB) (TSX: GIB.A) heeft een outsourcing overeenkomst met DB Schenker, een toonaangevend transport en logistiek bedrijf, vernieuwd. Onder dit contract valt het totale IT-beheer van het bedrijf in Zweden en andere regio’s in Europa. CGI blijft zich verder richten op DB Schenker’s behoefte aan moderne, efficiënte en bedrijfskritische IT-ondersteuning. De vierjarige overeenkomst heeft een waarde van 350 miljoen Zweedse Kronen (ongeveer 36 miljoen euro), met een optie tot verlenging met twee jaar.

Het contract omvat applicatiebeheer, werkplekdiensten en servicedesk-ondersteuning. De diensten zijn gebaseerd op een “capacity on demand”-aanpak, wat inhoudt dat de diensten zullen verschillen per aanvraag. CGI heeft deze aanpak ontwikkeld als antwoord op de steeds grotere vraag van klanten om IT-kosten te reduceren.

Lees het volledige persbericht ‘DB Schenker renews outsourcing contract with CGI’ op de internationale website van CGI.

Over CGI

CGI Group Inc, opgericht in 1976, is de op vier na grootste onafhankelijke zakelijke en technologische dienstverlener ter wereld. Met ongeveer 68.000 professionals in kantoren en wereldwijde service centra in Amerika, Europa, Azië en Oceanië biedt CGI een uitgebreide dienstenportfolio waaronder high-end bedrijfs- en IT-consulting, systeemintegratie, applicatieontwikkeling en –onderhoud, beheer van infrastructuur evenals een breed scala van eigen oplossingen. De op jaarbasis berekende omzet van CGI is ongeveer C$ 10 miljard met een geschatte orderportefeuille van ruim C$ 20 miljard. CGI is beursgenoteerd op de TSX (GIB.A) en de NYSE (GIB) en is opgenomen in de FTSE4Good Index. Website: www.cgi.com/nl.