Be an owner

Bij CGI krijg je volop de gelegenheid om mee te denken over de ontwikkeling van ons bedrijf en in te spelen op kansen bij klanten. Proactief bijdragen past bij onze unieke ‘ownership culture’. Die cultuur versterken we door je de mogelijkheid te geven een deel van ons bedrijf in eigen handen te hebben. Een percentage van je salaris kun je investeren in CGI-aandelen; daarnaast krijg je een aandeel in de winst. Als owner denk én verdien je mee.

Meer weten over onze gemeenschappelijke droom, visie en onze waarden en de rol die jij hierin als ‘owner’ hebt? Lees dan onze CGI Constitution.

Be meaningful

Jij maakt het verschil. In een klein, specialistisch team werk je samen met onze klanten aan opdrachten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken. Ook buiten je team ben je betekenisvol. Je maakt immers deel uit van een wereldwijde community van CGI-experts die dagelijks met de nieuwste technologieën werken. Hier luisteren we naar elkaar, leren we van elkaar en doet ieders mening ertoe. Hier respecteren we elkaar, zijn we zuinig op elkaar en op onze planeet. Inspireren is bij CGI een continu proces. Nieuwe uitdagingen, contacten en ontwikkelingen brengen je nieuwe kennis en inzichten.

Meer weten over waarom CGI voor jou de juiste organisatie is? Lees onze 6 redenen om voor CGI te kiezen

Be empowered

Vanaf dag één heb je de ruimte om je eigen carrièrepad vorm te geven. Je krijgt volop de kans om opleidingen te volgen en alle mogelijkheid om bij te blijven op jouw vakgebied. Welke volgende stap wil je nemen? Wat wil je leren? Welke skills ga je versterken? Naast deze ruimte voor ontwikkeling kun je altijd vertrouwen op twee vaste CGI-waarden: teamwork en onze flexibele werkcultuur. Je werkt, leert en deelt ervaringen en inzichten in een klein, tof team. Daarnaast hebben we oog voor je welzijn, vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé. Daarbij heb je de zekerheid en stabiliteit van een grote organisatie als back-up. Want dat zijn basisvoorwaarden voor jouw succes en daarmee ook ons succes. Kiezen voor CGI is kiezen voor een wereldbedrijf én voor jezelf.

Meer weten over wat we jou te bieden hebben? Lees dan onze arbeidsvoorwaarden