In de enorm competitieve telecommarkt moeten bedrijven hun digitale strategie en business model vernieuwen om relevant te blijven en te kunnen blijven voldoen aan de hoge verwachtingen van hun klanten. Uit de Client Global Insights, de inzichten die CGI destilleert ...
Schaalvoordeel en meer snelheid Sinds het ontstaan van de vrijemarkteconomie is concurrentie een van de belangrijkste pijlers geweest. Maar wie vandaag de dag nog wil blijven concurreren op de ouderwetse manier, heeft zijn langste tijd gehad. Door de opkomst ...

Een Digital Day met CGI helpt u de juiste koers kiezen

Iedere innovatie begint met een goed idee. Als geen ander weet u dat zo’n idee tegenwoordig razendsnel moet worden vermarkt om de concurrentie voor te blijven. Daarom heeft u de de knoop al doorgehakt en staat de digitale organisatie bovenaan uw agenda. Of u nu aan het begin staat van dat traject of er al middenin zit: een Digital Day met CGI levert onmisbare inzichten en concrete handvatten voor de (verdere) transformatie van uw organisatie.

Antwoorden op existentiële vragen

Om het volledige digitale potentieel te realiseren, richten we ons samen met u op de drie belangrijkste pijlers: organisatie, bedrijfsmodel en technologie. Zo krijgt u de antwoorden op de meest existentiële vragen: waar positioneren we ons in het ecosysteem, wat doen we met onze huidige kern en hoe kunnen we blijvend groeien?

Roadmap naar uw digitale toekomst: plan een Digital Day

We starten het proces met een workshop van twee uur waarin we strategie, doelen en uitdagingen bespreken. Naar aanleiding van de bevindingen uit de workshop interviewen we uw directie en thought leaders. Met een multidisciplinair team vanuit uw en onze organisatie ontwikkelen we vervolgens in één dag digitale strategieën en een roadmap om tot uw doelstellingen te komen. Daarbij krijgt u onder meer inzicht in:

  • Het totale potentieel van digitale transformatie voor uw bedrijf;
  • De ervaringen van onze klanten wereldwijd, in elke sector;
  • Onze aanpak waarmee we samen uw digitale routekaart ontwikkelen.

 

De Digital Day is zeer waardevol als startpunt of als tussenstop op weg naar nieuwe zakelijke kansen. Na afloop weet u precies waar u staat in het traject, en of u nog op koers zit. En liefst stippelen we niet alleen de route met u uit, maar reizen we gewoon met u mee.

 

Is een Digital Day het antwoord op uw vragen?

Overleg gerust met onze thought leader: William Rice, Director Consulting & Thought Leader Digitale Transformatie

Digital day