Openstaande vorderingen efficiënt innen kan met de Flappenhapper. Een betaalvoorziening waarvoor het ministerie Justitie en Veiligheid samenwerkt met G4S en CGI.
Een zorginnovatieplatform levert patiënten en zorgverleners real-time zorgdata voor eHealthoplossingen en Value Based Healthcare (VBHC). Door stapsgewijs, binnen de eigen zorggroep of zorginstelling initiatieven op te zetten, komt VBHC sneller van de grond. Voorwaarde is wel dat de basiszorg en ...

Een Digital Day met CGI helpt u de juiste koers kiezen

Iedere innovatie begint met een goed idee. Als geen ander weet u dat zo’n idee tegenwoordig razendsnel moet worden vermarkt om de concurrentie voor te blijven. Daarom heeft u de de knoop al doorgehakt en staat de digitale organisatie bovenaan uw agenda. Of u nu aan het begin staat van dat traject of er al middenin zit: een Digital Day met CGI levert onmisbare inzichten en concrete handvatten voor de (verdere) transformatie van uw organisatie.

Antwoorden op existentiële vragen

Om het volledige digitale potentieel te realiseren, richten we ons samen met u op de drie belangrijkste pijlers: organisatie, bedrijfsmodel en technologie. Zo krijgt u de antwoorden op de meest existentiële vragen: waar positioneren we ons in het ecosysteem, wat doen we met onze huidige kern en hoe kunnen we blijvend groeien?

Roadmap naar uw digitale toekomst: plan een Digital Day

We starten het proces met een workshop van twee uur waarin we strategie, doelen en uitdagingen bespreken. Naar aanleiding van de bevindingen uit de workshop interviewen we uw directie en thought leaders. Met een multidisciplinair team vanuit uw en onze organisatie ontwikkelen we vervolgens in één dag digitale strategieën en een roadmap om tot uw doelstellingen te komen. Daarbij krijgt u onder meer inzicht in:

  • Het totale potentieel van digitale transformatie voor uw bedrijf;
  • De ervaringen van onze klanten wereldwijd, in elke sector;
  • Onze aanpak waarmee we samen uw digitale routekaart ontwikkelen.

 

De Digital Day is zeer waardevol als startpunt of als tussenstop op weg naar nieuwe zakelijke kansen. Na afloop weet u precies waar u staat in het traject, en of u nog op koers zit. En liefst stippelen we niet alleen de route met u uit, maar reizen we gewoon met u mee.

 

Is een Digital Day het antwoord op uw vragen?

Overleg gerust met onze thought leader: William Rice, Director Consulting & Thought Leader Digitale Transformatie

Digital day