Te midden van vergaande veranderingen in de sectoren die wij bedienen, geven onze klanten de voorkeur aan wereldwijde, end-to-end service providers met diepgaande kennis van industrieën en technologie. En een bewezen vermogen om relevant advies te geven en tegelijkertijd overal ...
CGI’s digitale energie-eiland faciliteert lokale energiemarkt Drentse dorp Ansen loopt voorop in de energietransitie op weg naar ‘energieneutraal in 2020’. De inwoners hebben zelf -in de vorm van een eigen coöperatie- concrete stappen gezet om de energievoorziening in eigen ...

olie-en-gas-3-6-grootste-oliebedrijven-preferred-wowfactor-nl
olie-en-gas-90-mrd-transactiewaarde-wowfactor-nl
olie-en-gas-500+-bedrijfscritische-it-systemen-onderhouden-wowfactor-nl

CGI heeft meer dan 2.000 professionals die werken met onze klanten in de olie- en gasindustrie. Via onze offshore centra op de Filippijnen, in India, Maleisië, Singapore, Brazilië en Marokko bieden we lokale kennis en ervaring, ondersteund door expertise. Zo helpen we klanten op zeer innovatieve wijze om meer waarde te halen uit elk afzonderlijk aspect van de waardeketen. Of het nu gaat om het verbeteren van de productiviteit van olie- of gasvelden, installaties en raffinaderijen, of om het efficiënt en duurzaam exploiteren van distributienetwerken en het bedienen van klanten. CGI is actief in 40 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië.

We werken onder andere voor Shell, Chevron, TOTAL, Statoil, BP en Neste Oil. Samen met onze klanten werken we aan oplossingen voor medewerkersgezondheid en -veiligheid, product stewardship (HSSE), incident management en het voldoen aan regelgeving (bijvoorbeeld ProStuard, REACH etc.).

CGI beschikt over een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. Lees hieronder wat CGI hierin voor u kan betekenen.

Oplossingen

Customer loyalty solutions

United states agile concept