Primary tabs

Geef de sleutels van uw meest waardevolle gegevens niet weg. Als u onjuiste identiteiten of niet-beheerde ‘high privileged accounts’ met uitgebreide toegangsrechten heeft, dan geeft uw cybersecurity-systeem mogelijk de verkeerde mensen toegang, hetzij door kwaadwillende activiteiten of per ongeluk.

Nu steeds meer bedrijfsprocessen onder verantwoordelijkheid van IT vallen, wordt het belang van een cybersecurity-infrastructuur groter. Identity en Access Governance vormt de kern van het cybersecurity-beleid: het beschermt IP, gevoelige gegevens en kan helpen bij het naleven van de wet- en regelgeving als onderdeel van de Identity Governance Administration (IGA) –roadmap van een organisatie.

Breid uw security maatregelen uit

CGI heeft een nieuwe partner op het gebied van Identity en Access Governance: Omada, en zij levert de Omada Identity Suite (OIS). Deze oplossing helpt u risico's te beheren door gevoelige informatie te beschermen, wet- en regelgeving na te leven, onbedoelde of onrechtmatige toegang te voorkomen en fraude, reputatieschade, gegevensdiefstal of IP-verlies te vermijden. CGI kan OIS zowel in uw eigen IT infrastructuur implementeren en beheren , als ook als een SAAS oplossing aanbieden. Deze laatste variant zorgt voor een nog snellere uitrol van uw IGA project.

OIS ondersteunt uw bedrijfsbeleid en -procedures en zorgt voor compliance zodat het management ten allen tijde de status van identiteiten kan aantonen aan de auditors, met gedetailleerde audit-. Het helpt u ook bij het classificeren van gegevens en het bewaken van toegangsrechten. Met een dergelijk efficiënt identiteitsbeheer behoudt uw bedrijf de benodigde wendbaarheid en ondersteunt het de bedrijfsgroei door tijdige en geschikte toegang voor uw werknemers te bieden.

De flexibele en configureerbare oplossing van Omada maakt het gemakkelijker om bewustzijn van IT security in uw organisatie te creëren, door gebruikers automatisch te helpen te voldoen aan de beleidseisen.

CGI en Omada helpen u samen een solide basis te bouwen voor:

• Governance en compliance: van alle identiteiten in de organisatie met geautomatiseerde processen en rapporten.

• Een versnelde uitrol van een IGA project door gebruik te maken van bewezen Best Practices.

• Adequaat kunnen reageren op inbreuken tegen de bedrijfspolicies met ingebouwde geautomatiseerde workflows.