Geef de sleutels van uw meest waardevolle gegevens niet weg. Als u onjuiste identiteiten of niet-beheerde ‘high privileged accounts’ met uitgebreide toegangsrechten heeft, dan geeft uw cybersecurity-systeem mogelijk de verkeerde mensen toegang, hetzij door kwaadwillende activiteiten of per ongeluk.

Nu steeds meer bedrijfsprocessen onder verantwoordelijkheid van IT vallen, wordt het belang van een cybersecurity-infrastructuur groter. Identity en Access Management vormt de kern van het cybersecurity-beleid: het beschermt IP, gevoelige gegevens en kan helpen bij het naleven van de wet- en regelgeving als onderdeel van de Identity Governance Administration (IGA) –roadmap van een organisatie.

Breid uw security maatregelen uit

CGI heeft een nieuwe partner op het gebied van Identity en Access Management: Omada. Deze partner heeft een oplossing voor Identity en Access Management, de Omada Identity Suite (OIS). Deze oplossing helpt u risico's te beheren door gevoelige informatie te beschermen, wet- en regelgeving na te leven, onbedoelde of onrechtmatige toegang te voorkomen en fraude, reputatieschade, gegevensdiefstal of IP-verlies te vermijden.

OIS ondersteunt uw bedrijfsbeleid en -procedures en zorgt voor compliance in alle datastores met een volledig overzicht van de gegevenstoegang. Het helpt u ook bij het classificeren van gegevens en het bewaken van toegangsrechten. Met een dergelijk efficiënt identiteitsbeheer behoudt uw bedrijf de benodigde wendbaarheid en ondersteunt het de bedrijfsgroei door tijdige en geschikte toegang voor uw werknemers te bieden.

De flexibele en configureerbare oplossing van Omada maakt het gemakkelijker om bewustzijn van IT security in uDw organisatie te creëren, door gebruikers automatisch te helpen te voldoen aan de beleidseisen.

CGI en Omada helpen u samen een solide basis te bouwen voor:

  • IT-cyberbeveiligingsinfrastructuur
  • Governance-processen
  • Organisatiebewustzijn

 

Lees voor meer informatie ook de whitepaper Extend your IT security infrastructure with Identity Governance