Defensie werkt in het kader van de Adaptieve Krijgsmacht op het kennisdomein samen met de civiele partners Capgemini en CGI. Die samenwerking levert haar eerste tastbare product op, de Digital Learning Hub (DLH).
In 2019, we conducted in-person interviews with 64 client executives in defense and intelligence who cite IT modernization as their top trend and IT priority and cybersecurity as the top business priority, with getting better insight from data about security ...

13 miljard dollar aan traceerbaar militair materieel door CGI gemanged

Meer dan 150 duizend munitieorders verwerkt in door CGI gefaciliteerd WMS-Klasse V-systeem

Meer dan 25 duizend NAVO-medewerkers gebruiken CGI's Document Handeling Systeem

 

De hoofdtaken van Defensie zijn sinds jaar en dag hetzelfde. De invulling verandert echter voortdurend. Het is – als gevolg van steeds andere dreigingen – een kwestie van (proactief en preventief) hierop inspelen. Dit vereist een wendbare organisatie.

CGI voelt zich onderdeel van deze adaptieve krijgsmacht. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om de digitalisering van de krijgsmacht echt te laten werken in de praktijk. Met een netwerk aan partners zorgen we ervoor dat Defensie de dreigingen van vandaag en morgen aan kan gaan.

CGI is een vooraanstaande partner voor defensieorganisaties in diverse NATO-landen, waaronder Nederland, UK, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Canada en de VS. Onze activiteiten lopen uiteen van oplossingen en diensten voor cyber security, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie, secure hosting, elektronische oorlogsvoering en command & control tot beheer van ICT, systeemintegratie, strategische advisering en organisatorische implementatie.

CGI beschikt over een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. Lees hieronder wat CGI hierin voor u kan betekenen.

Diensten

Incasseren

Oplossingen

IBOR

Thema's, diensten en oplossingen van CGI